Makyaj Trendleri 2 ay Davet yemeğine gideceğim, makyajım abartı mı olmuş? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Davet yemeğine gideceğim kokteyl var Davet yemeğine gideceğim, makyajım abartı mı olmuş? Cevap Yaz 40 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
xKimMiyimxFenomen Takip Et Master Yaş: 24 1 ay Ruj hoş ama eyeliner biraz fazla olmus davet yemeğine. Çok özenilmis gibi duruyo 0 0 Yorumla
birkızişteyani Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 2 ay isteyen makyaj yapar isteyen yapmaz. sonuç olarak garip gurup şeyler yapmamış, özenerek makyaj yapmışsın. beğenen de çıkar beğenmeyen de, onlara düşmez. sen kendini beğendiysen yeterli. 1 0 Yorumla
ahusiderinn00 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 98% 2 ay Çok güzelsiniz makyaj da yakışmış bu fotoğrafa bir nazar boncuğu şart 🧿😌 1 0 Yorumla
Andromeda999 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 2 ay 😍😍😍muazzam durmuş ama gözler hep üzerinde olur yemek esnasında brnce 1 0 Yorumla
Frdeliff Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Çok güzel gayet iyi bende eyelineri böyle çektiğimden yakıştırıyorum 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 2 ay Abartının bile bir ölçüsü olur. Dikkatli bakmasam çizgi film karakteri derdim. 0 0 Yorumla
Gayedark Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 2 ay Hayır çok güzel olmuş 1 1 Yorumla Soran 2 ay 🥰 Yorumla
kalpsizsjnzalimm Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 92% 2 ay Makyajın biraz fazla olmuş ama güzelsin 1 0 Yorumla
Melikenin_oreosu Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 90% 2 ay Benim günlük makyajım bile değil bu 1 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% 1 ay Evet, stüdyo çekimleri için hazırlanmışsın gibi 😄 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ruj hoş ama eyeliner biraz fazla olmus davet yemeğine. Çok özenilmis gibi duruyo
isteyen makyaj yapar isteyen yapmaz. sonuç olarak garip gurup şeyler yapmamış, özenerek makyaj yapmışsın. beğenen de çıkar beğenmeyen de, onlara düşmez. sen kendini beğendiysen yeterli.
Çok güzelsiniz makyaj da yakışmış bu fotoğrafa bir nazar boncuğu şart 🧿😌
😍😍😍muazzam durmuş ama gözler hep üzerinde olur yemek esnasında brnce
Çok güzel gayet iyi bende eyelineri böyle çektiğimden yakıştırıyorum
Abartının bile bir ölçüsü olur. Dikkatli bakmasam çizgi film karakteri derdim.
Hayır çok güzel olmuş
🥰
Hayır, güzel gözüküyor.
Normal bence güzel olmuş
Makyajın biraz fazla olmuş ama güzelsin
Kokteyl için abartı değil
Benim günlük makyajım bile değil bu
Evet, stüdyo çekimleri için hazırlanmışsın gibi 😄
Kokteyl için tam olmuş ne az ne de fazla
Shop yoksa gayet güzelsin
Bence normal
Gayet de normal