Bu kadın çok güzel bence fiziği ve yüzü için düşüncem aynı. türk erkekleri kilolu diye kafaya takmış onlar ne düşünecek?

Bu kadın çok güzel bence fiziği ve yüzü için düşüncem aynı. türk erkekleri kilolu diye kafaya takmış onlar ne düşünecek?

Kardeşim Fethiye ye gel. Dalaman havaalanına yaz sezonu bir gel, bak Bi. Sahiller, oteller böyle kızlar dolu. Güzel güzel. Emek harcamız, fit duruyor. Kendine bakmış. Iyi bir şey tabi ki ama normal yani bana cekici gelmedi. Konuşmuyorum, iletişim kurmuyorum ondan. Çokda görüyorum. Bir değeri o kadarcık işte
Çekici gelmemesinin sebebi nedir çok olması mı
Bana desen ki, şurada dalmaya gideceğiz, balık tutacağız, ya da snowboard a gideceğiz. Bana çekici geliyor. Ağzımın suyu akıyor. Heyecanlanıyorum. Ama insan her yerde var. Şekli değişiyor bir şekilde ama var. Güzel kız, güzel kızlar var ama benim gözümde sıramada sonra geliyorlar. Değerliler ama daha değerli şeyler var.
Yani güzelliği ön planda tutmadığınız için böyle dediniz ama görsel hoşunuza gitti ve bu fizik ile karşılaştığınızda beğeniyorsunuz öyle mi
Cevap
5Cevap
Güzel.
Güzel biz buna at gibi diyoruz
Beğenmeyen çıktı...
Sendemi beğenmiyon
Ben beğeniyorum çok ama bu kadar güzel kızı beğenmeyen ne biraz enteresan ve sırf sebebi memesi küçük diyemiş
Hani yağ tulumu olsa ama memesi büyük olsa beğenecek
Memesi ideal çok büyük olsa sarkar bu kısaca mükemmel
yuzu guzel
Hayir hic göğüs yok
evet
Çok güzel
Güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?