Yani hep zayif kizlarimi tercih edersiniz? Yoksa bunlarda güzel mi? Yani çok şişko değil bence. Sizin fikriniz ne?

Yani hep zayif kizlarimi tercih edersiniz? Yoksa bunlarda güzel mi? Yani çok şişko değil bence. Sizin fikriniz ne?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bende gayet iyi ama vucunu nasıl kullandığı daha önemli
balık etli bu oluyor işte. zayıflardan bin kat seksi gözüküyor. ben 120 kgyım
120 kg balik etli değil kanka , 65-75 kilo balik etli gerisi bence biraz fazla , boya göre değişir ama 1.80 boyunda olmadiğin sürede 75 kg yi geçmemek lazim
yok ben kendime demedim resimdeki kız balık etli. ben obezim canım
Yani 120 aslinda çok kötü değil yani bende eskiden 120 kiloydum 75 e indim ama daha fazla alma kanka çünki kilolari bir zaman versen bile deri sarkman olacak , ben hep keşke 120 lere çikmadan 90 larda falan kilo vermeye başlasaydim diyorum. Çünki vucut çok kötü deforme oluyir. 150 kilolarda çok daha kötü
sarkma oldumu bende aşırı kilo aldım 1 senede. 80den 120ye çıktım. boyum 174
Sarkma aşırı değilde ama sık bir vucut yok ve sporla bile olmuycak , çoğu insan spor düzeltir diyor tabi biraz düzeltir ama tam değil. Boyun uzun en azindan bence kilo ver çünki ilerde pişman olucaksin her aldiğin 1 fazla kilo bile ilerde zayiflasan bile hiç bir zaman vucudunla mutlu olmamaya sepep olucak ve bu insani hasta eder. Ben kilo aldim diye çok pişmanim ve sende pişman olma diye söylüyorum. Sosyal medyalar zayiflamanin gerçek yüzünü göstermezler çoğu zaman o yüzden herkes 40-50 kilolar gidince her şey mükemmel oldu sanar ama işin gerçek yüzü öyke değil
benim her yerim çatladı. göbeğim kollarım göğüslerim vs. ama şu an sınava çalışyıorum zaten stresten kg aldım ve diyet yapamıycam şu an en erken 1 ay sonra başlayacam diyete. bugün tartıda 120.85 kg gördüm. şoke oldum. geçen sene bu zamanlar 78 80 kglardaydım. benimki strese dayalı kilo alımı oldu. acil vermem lazım gerçekten iğrenç görünüyrum
Çatlakları boş ver ya onlar çoğu insanda var. Evet inşallah verirsin ve sakın hızlı vermeye çalişma daha çok sarkarsin. Başarilar dilerim
Beli kalın, gôtü ufak
Götü ufak mi? Hahaha bence götü büyük ama beli biraz daha ince ola bilirdi
Kötü ya giydikleri de yakışmaz
Bence asil buna yakişiyor giydikleri , ama tabi herkesin bir zevki var. Aşırı kilo ve ya zayiflik iyi değil
Evet haklısın herkesin zevkleri farklı
Tercihim zayıf
Ben zayıf seviyorum bunu alın burdan
Bunlar siyahi gibi...
bu nasıl biridir
Çok güzel bence
Böyle seven de var sevmeyen de
şaplağı basarım affetmem :D
Balık etli çok severim
Hangi okyanustan bu
Bizimkinden aldım
Dalga geçiyorsunuz ama son zamanlarin en çok yaptirilan estetiklerinden bu , yani büyül kalça ve basen amelyatlari baya fazla yapiliyor ve pahalı
Tm herkes yaptiriyor diye sende yaptir
Para lazim kanka
Güzel
Gotü kalın mı?
güzel
Fazla kilolu
Balık etli olgun kadın bir hazinedie
Ölürüm
Bana gore degil
Zayıf severim
Motor hacmi yüzde 89
Fake mi