Güzellik & Bakım Abi neden dile piercing takılır ya? beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Burnuna takanlar var uzaktan sümük gibi duruyor az önce gördüm dile takanlar yemek yerken ölür insan ya ! Abi neden dile piercing takılır ya? Cevapla Piercing Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,1b cevap paylaştı. Belki seviyorlardır ama kötü 1 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et FenomenGuru Yaş: 22 +1 yıl Küpe bile kullanmam sevmediğim için. Küpe yine neyse de piercing bana da tuhaf geliyor, hele ki dilde. 1 0 Yorumla
cyclamenn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Genel olarak piercing neden takılır ben de bunu anlamıyorum. Aşırı itici bir görüntü. 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Kesinlikle Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 476 cevap paylaştı. Piercing neden var insanlar neden orasına burasına bişiler takıyor bunu sormak lazım 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Kesinlikle 👍🏽 Yorumla
yazar_1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İşte millet güzel oluyorum güzel görünüyorum sanıyor. 1 7 Yorumla beyt_16 +1 yıl Değişik ya bu insanlar Yorumla yazar_1 +1 yıl Öyle öyle hiç sorma. Yorumla beyt_16 +1 yıl Tamam sormuyorum Yorumla yazar_1 +1 yıl Ya bu insanları sorma demek istedim yani. Yorumla beyt_16 +1 yıl Sorayım o zaman 😅 Yorumla yazar_1 +1 yıl Fark etmez Yorumla beyt_16 +1 yıl Tamam ya takılıyorum 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Belki seviyorlardır ama kötü
Küpe bile kullanmam sevmediğim için. Küpe yine neyse de piercing bana da tuhaf geliyor, hele ki dilde.
Genel olarak piercing neden takılır ben de bunu anlamıyorum. Aşırı itici bir görüntü.
Kesinlikle
Piercing neden var insanlar neden orasına burasına bişiler takıyor bunu sormak lazım
Kesinlikle 👍🏽
İşte millet güzel oluyorum güzel görünüyorum sanıyor.
Değişik ya bu insanlar
Öyle öyle hiç sorma.
Tamam sormuyorum
Ya bu insanları sorma demek istedim yani.
Sorayım o zaman 😅
Fark etmez
Tamam ya takılıyorum 😅
Hiç sevmiyorum öyle şeyleri
Modaya ayak uydurmak olabilir..