Claderm kil maskelerini çoğu kişi kullanmıştır. Gozenek siyah nokta ve yağlı cilt problemi olanlar hangisini kullanmalı?
Aleo vera
Olive
Pomegranate
Propolis
Tea tree
Pure
Aleo vera
Olive
Pomegranate
Propolis
Tea tree
Pure
ben aloe veralı olanı aldım. Gözenek için ayrıca tonik alman lazım
Ziaja'nin tonigi çok öneriliyor onun dışında önerebileceğin bisey var mı
tonik için bütçen varsa la roche bak ben neutregena aldım şu turunculardan siyah nokta için ama yüzümü yaktı biraz. belki sana işe yarar
Sanırım biraz erken davrandım çünkü daha bugün ziaja aldim faydasını görmezsem bir de senin dediğini denerim yinede çok teşekkür ederim 😊
rica ederim :) umarım aldığın işe yarar
Umarım🥰
Cevap
0Cevap
Merhaba. Yüzdeki siyah noktaların giderilmesi için, sık sık yüzünüzü ılık suyla yıkamak, gözenekleri her zaman açık tutmak önemlidir. Farklı aromatik yağ ve esanslarla da etkisini arttırabileceğiniz buhar banyolarıyla da gözeneklerinizi daha hızlı bir biçimde açabilirsiniz. Üzerine haftada 2 kez peeling yapın. Çay ağacı esanslı ürünleri denemenizi öneririm.
Merhaba.
Siyah noktalar için öncelikle buhar banyosu yaparak gözenekleri açman lazım. Siyah noktalar için Burun bantları ve vakumlu aletler var uygun bir fiyata kullanmanı tavsiye ederim.
Aslında gozenek ve yağlanma sorunum siyah nokta sorunumdan daha büyük siyah noktalar çok nadir sayılır gozenek ya da yağlanma için önerebileceğin birsey var mi
Kahve telvesi maskesi, buhar banyosu, gözenek sıkılaştırıcı bakım kremi, yüz sabunu
Gerçekten çok teşekkür ederim 😊
Rica ederim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar