Yüz masajı yüzün incelmesine, yüzden kilo vermeye yarıyormuş. Deneyip sonuç alan var mı?

Yüz masajı yüzün incelmesine, yüzden kilo vermeye yarıyormuş. Deneyip sonuç alan var mı?

Yüz yogası, yüz kaslarını çalıştırmayı amaçlayan bir egzersizdir. Mimik kullanımıyla birlikte yüz kasları esnekliğini kaybeder. Yüz kaslarının zayıflaması, yüzde kırışıklık, düşük ve sarkık bir görünüme yol açar. Yüz estetiği yaptırmak yerine evde yüz jimnastiği yapmak, yüz kaslarını geliştirerek sıkılaşmasını sağlar. Japon yüz yogası teknikleri sayesinde sen de tıpkı Asyalılar gibi her daim genç ve dinamik bir cilde sahip olabilirsin.
Yüz yogası göz, yanaklar, dudaklar, alın ve çene bölgesine uygulanır. Yüz yoga harekektleri aslında sandığın kadar zor değil! Bir kere yaptıktan sonra yüzünün daha enerjik ve sağlıklı göründüğünü fark edeceksin. Yüz yogası yapanların yorumlarına baktığında herkesin olumlu dönüşler aldığını, yüzlerinde lifting etkisi olduğunu ve kırışıkların azaldığını göreceksin. Eğer yüzünde sağlıklı ve genç bir görünüm istiyorsan yüz yogası tekniklerini öğrenmeye hızlıca başla!
Cildine yatırım yapmak isteyen için yüz yogası çooook uzun vadeli sabır gerektiren bir işlem. Oysa ki hızlı sonuç almak isteyenler için dolgu her zaman favori olacaktır. HA üretim teknolojisini uygulayarak uzun ömürlü ve yüksek dokulu emilim sağlayan Aqufill dolgular tercih edilebilir. Hızlı sonuç için teknolojinin nimetlerinden faydalanmak şu zamanda büyük bir lux.
Cevap
1Cevap
Merhaba.
Hayır hiç denemedim. Fakat düzenli olarak yapıldığında incelme değilde yüze gerginlik hissi verdiği gözlemlenmiştir. Bunu taşla ile masaj yaparak yapmak daha etkili olur.
Elbette mümkün ama sağlıklı beslenmeye de özen göstermek gerekiyor bir arada yapılırsa daha etkili olur
Evet mümkün. Zaten çoğu kişi yüz yogası yaparak yüzünü inceltiyor, şekillendiriyor
Azimli olmak gerekir. Yüz de bir antrenmana maruz kaldığı için kaçınılmaz olarak meyvesini verir.
Yüz yogası yap bence. Yüz yogası ve gua aha yüzü gerçekten inceltiyor
sha yazacaktim
Kim inceltebildiki şimdiye kadar
Şekillendiriyor evet🧿
evet
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?