Cilt Bakım Yüz masaj kontür küpü yüzün bakımı ve yüz hatları için işe yarıyor mu? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Kullandınız mı hiç, işe yarayan bir şey mi?#Edamedaciltbakım 💓 #Bioderma Yüz masaj kontür küpü yüzün bakımı ve yüz hatları için işe yarıyor mu? Cevapla İş Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. İşe yarıyor olabilir. yüz bakımı için yeterli değil ama 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Cildi daha diri gösterme etkisi varmış
mavikelebek1995 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Olabilir hiç denemedim.Ben kontür fırçası ile gölge yapıyorum elmacık kemiğimin altına bazen 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Makyaj ile kontür ömrümü yiyor, hiç belli olmuyor o kadar yapıyorum da Yorumla mavikelebek1995 +1 yıl Ben fondöten vs sürmüyorum. Evde theBalm kaş farım var Blonde rengi onu fırça ile yanağıma sürüyorum sadece fkckjdf Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂 Fondöten ben de sürmüyorum artık, evdekileri bitirmek için bazen sürerim düğün vs gibi yerlere giderken. Tarihi geçiyor yoksa 🙄 kontürü de Fondötensiz şekilde yapıyorum, sadece kontür paleti ile. Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 626 cevap paylaştı. Hiç denemedim o neydi gız 🤣 1 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣🤣 Ben sana sonra uygulamalı gösteririm, bi gün izin ver yüzüne makyaj yapcm 🤣 IAmarPresterAen +1 yıl Joker yap beni 🤣🤣 Edameda06 +1 yıl Oluy 🤣 IAmarPresterAen +1 yıl 🤣
Rmeysss Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Uzun vadede biraz farkediyo boyle seyler 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet ancak uzun vadede düzenli yapılırsa ama ben çabuk sıkılıyorum Yorumla
BelşaDonna Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Denemedim olabilir 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ben de yeni keşfettim Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 391 cevap paylaştı. Aaaa kar küresi 😂 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Benziyor 🤣 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. yarıyabilir 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Keşke Yorumla aysekaptan +1 yıl ♥ Yorumla Edameda06 +1 yıl 💕 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İşe yarıyor olabilir. yüz bakımı için yeterli değil ama
Cildi daha diri gösterme etkisi varmış
Olabilir hiç denemedim.
Ben kontür fırçası ile gölge yapıyorum elmacık kemiğimin altına bazen
Makyaj ile kontür ömrümü yiyor, hiç belli olmuyor o kadar yapıyorum da
Ben fondöten vs sürmüyorum. Evde theBalm kaş farım var Blonde rengi onu fırça ile yanağıma sürüyorum sadece fkckjdf
😂 Fondöten ben de sürmüyorum artık, evdekileri bitirmek için bazen sürerim düğün vs gibi yerlere giderken. Tarihi geçiyor yoksa 🙄 kontürü de Fondötensiz şekilde yapıyorum, sadece kontür paleti ile.
Hiç denemedim o neydi gız 🤣
🤣🤣 Ben sana sonra uygulamalı gösteririm, bi gün izin ver yüzüne makyaj yapcm 🤣
Joker yap beni 🤣🤣
Oluy 🤣
🤣
Uzun vadede biraz farkediyo boyle seyler
Evet ancak uzun vadede düzenli yapılırsa ama ben çabuk sıkılıyorum
Denemedim olabilir
Ben de yeni keşfettim
Aaaa kar küresi 😂
Benziyor 🤣
yarıyabilir