Kıskançlık gibi değil de hani içiniz burkulur mu? Çünkü sizde aynı gen havuzundasınız ama muhteşem renkli gözler ona gitmiş sizinki karaböcek renginde ya da onun burnu prenses gibi sizinki cadı burnu, onun boyu uzun sizinki cüce gibi

Kıskançlık gibi değil de hani içiniz burkulur mu? Çünkü sizde aynı gen havuzundasınız ama muhteşem renkli gözler ona gitmiş sizinki karaböcek renginde ya da onun burnu prenses gibi sizinki cadı burnu, onun boyu uzun sizinki cüce gibi

Burun konusunda onunki daha kötü ama boy konusunda ben onu kıskanırım oda minyonluğumu. Croplar bile bana güzel giderken ona içlik gibi oluyo dev gibi kız ve giyinmeyi hem bilmiyor hemde hersey ona yakışmıyor. Ben bir crop bluz bel lastikli esofmanla bile Fiziğimle uyumluyum onunki bilmiyorum Allah'a emanet kombinleri sksksk ama zeka olarakta üstüm ve duygusuz koc olunca bana gözümde ağlayan bebek olan ben geliyorum. Hormonlu bide kimse inanmaz onun 17 yasında olup ablasının 22 olmasını. Hatta gören otobüste orada burdaki teyzeler onu benim ablam sanar ahah kudurur buda
Eğer bunlar kardeş ise, Hande Erçel anne-babasına özensizlik davası açıp yüklü tazminat kazanabilir. Sağdakini yapabilen bir çift nasıl bir tembellikle soldakini ürettiler anlamak zor.
Allahın işi o maalesef
Ayrıca kız benziyor handeye ama mavi gözlüsü onun
Cevap
4Cevap
Gurur duyarım. Hatta böyle olsun isterim. Ağabey olmak hep kendini ikinci planda görmek demektir. Türk töresi.
Yani soru o kadar abes ki
çok kötü bir düşünce
Olsa kiskanirdim yalan değil Allah'tan yok😂
Kıskanmam. İkimiz de ayrı güzeliz diye bakarım olaya.
Kardeşim benden güzel valla üzmüyor hem de hiçççç
O genlerden bende toplasaydım demiyor musun hiç😂
üzmez zaten benden güzel kardeşim 😀
Üzülmem, hoşuma gider
üzmez
Neden uzsunki
İşte sen çirkinsin bu hayatta ve ailede güzel gen varmış sana denk gelmemiş üzücü değil mi
Ne alaka. beee sacmalama bence
İyi çirkinlikle mıutlu ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?