ince bel iri gögüs dolgun kalca dolgun dudak güzel yüz ve cok seksi

ince bel iri gögüs dolgun kalca dolgun dudak güzel yüz ve cok seksi
Okadar estetiği sanda yapsalar sende çekici olursun
valla bilemem estetigini ama cok seksi olmus bi tek yeri net degil gerisi kusursuza yakın
Cevap
8Cevap
Hayır değil
Neler yok ki kadında ya. Range rover parası gitmiş resmen. Dudak - kaş kaldırma - elmacık kemiği - burun - göğüsler. Her şey estetik hepsi. Büyük para harcamışlar kadına. 👍
valla muazzzam kusursuza yakın olmus parayı gectim hemen hemen kadının kusuru yok gibi
Orada en az 6 - 7 milyonluk yatırım var şimdinin parasıyla, diş estetiği dahil olarak..
valla saglam yatırmıs :)
Büyük bir para değil 5 - 6 milyon TL. 250 ya da 300 bin dolar civarı. O kadar çok benzin istasyonu olan var ki 😂😂😂😂😂
valla bilemem kadın süper dizayn edilmis
Bunun gibi çok var ya. 👍 50 bin 100 bine dw göğüs yaptırıp , dudak dolgusu yaptırıyorlar artık sadece ünlü bir cerraha gitmiyorlar hepsi bu..
Ben bunun yerine Range Rower' i tercih ederdim 😂😂😂😂😂😂😂😂
ben etmem hazır yapılmısı var
İkisine de biniyorsun sonuçta 😂😂😂😂😂. Range rower daha büyük zevk verir ve bunun gibi binlercesi gelir arabaya. Hemde dokunma , ellemee demeyenlerden. 🤣🤣🤣🤣
valla kardes sen bi arabada ne zevk alıyon bilmiyorum ama ben canlı kanlı tercihim
😂😂😂👍. Belki de küçük yaştan itibaren o kanlı canlı çok olmuştur bende. 👍 anam - babam illallah dedi artık benden o zamanlar. Karakollar da , hastanelerde çok çok aradılar beni zamanında..😂👍
bilmem
Offf hiç sorma moruk. Deliriyorum bu kadına. Dışardaki çoğu genç kız bunun kesip attığı tırnka olamaz. Yaşına rağmen güzelliği, fiziği, mimikleri falan insanın saatlerce sevesi geliyor yani :D
Şu an türkiyede en seksi ve kusursuza yakın vucudu olan biri kusursuz degildir ama yakındır
Hakiketen de iyimis on numero ama İrem Derici de baya iyi
irem derici bunun yanında halt yemis irem dericinin oakdar cok estetigi varki yetisemiyorum artık bu gercekten cok seksi
Abiim memur maasinla yaptirabiliyosan karına dudak dolgusu meme yaptir aynı kasa kadın elde edersin.
yok be benim hayalım böyle olması ama pek önemli degil normal olsun cok göze batan kadının olmasına gerek yok
Ahah tabi karina etrafindaki adamların s.. ki kalkmasın. Ama ekrandan böyle kadınlara ağzının suyu aka aka bak djsjdjdj
valla alakasız konu seninki ama bu halka acılmıs bi resim karımın resimini koymayı istemezdim ama bu fizik olsa fena olmaz hergün saplarım
Seni nasıl memur yaptılar ya tövbe gelmiş KS da saplarım söyle yaparim böyle ederim
seni alakadar etmez öyle soruya böyle ccevap veririm sen sorularını biraz daha usullü sorarsan bende sana usulünce yumusak cevap veririm
Ekrana bakarak hayal etmeye devam et uzatma djjsjdj
bu seni hic alakadar etmez
😴
seni hayal etmiyoruz diye niye bozuluıyosun anlamadımki
Bozulmadim abim uzatmayalım ya
tamam bidaha resim koyarsan belki senide düsünrler yedi cüceler
Tövbe est ya uzattıkça uzattin
tamam yazma ozaman
kanka bu kadın sca technologies sosyal yaşantımızda bunun özelliklerine sahip başka kimse yok askldjf
evet birisinin memesı kücüktür birinin belı kalındır birinin kalcası kücüktür biri her seyi tasır yüzü güzel degildir birisinin bacakalrı cok kalındır ama bu herseyi mükemmel
türünün ilk ve son örneği...
muazzam işcilik
Bunlar bana göre seksi gelmiyor kardeş
valla kardes buda gelmıyosa artık kadında ne ararsan var
Ben zeka seviyorum kardeş
sonra bunlara bakarız
valla kadın cok zekı olmasın kardes ilerde ne demek istedigimi anlarsın kadın normal olsun zekası cok zeki oldunmu tehlikelı olabilir
o senin düşüncen, kontrol edemiyorsan yapabilecek bir şey yok
kontrol baska bisey sorgulanmak baska bisey
fikir önemli
abicim ne fikri birisi demir celıkle yapılmıs bisey digeri kanlı canlı bısey kul yapımıyla ALLAH yapımını karsılastırıyosun bi kac doktor dokunusu yapılmıs olsada kadın hem seksi hemde muazzam
Burada bile beni anlamıyorsun, allah yardımcın olsun
Yani
Abart bro abart
bak var mı bi eksik gedik hatasız boyasız kusursuz
yok ya esmer cekici gelmiyor nedense
bu kadına seksi dmeyende yani bilemiyorum artık kadının bi eksigini söle vucut gğüzellık bakım olarak fizik olarak bulamassın nerdeyse
eksigi yok evet iyi ama esmer
ya boş ver esmerligini neticede saclarını sarıya boyatır esmer degil ayrıca kumral
ya tamam abicim sensin ben beyaz seviyom iste ne uzattın
sen kızsın zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?