Esmerler mi, sarışınlar mı daha dikkat çekici?

Esmerler mi, sarışınlar mı daha dikkat çekici?
#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Ben kumralım ama esmerleri daha çok beğeniyorum. Bence alıştığımız insan tipi olduğu için. Sonuçta ülkemizde orijinal sarışın çok az.
Bulunulan ülkeye göre değerlendirirsek Tr esmer yoğunlukta o sebeple..
Orjinal sarışınım torpil geçmişte olabilirim biraz ☺
Görüş
8Görüş
Sarışınlar daha dikkat çekici benim için. ama fark etmiyor aşık olduğum kadın çekicidir benim için. yani beyaz tenli olması ya da esmer olması veya siyah saçlı ya da sarı saçlı olması fark etmiyor benim için. ama kumrallar ve kızıllarda güzel.
Niye kızılları hiç saymıyorsunuz kxngnf
Şaka bir yana her tende güzel kadın var. Ama bence sarışın kadınlar bir tık daha ağır basıyor. Ama favorim kızıllar
Bulunduğun kıtaya göre değişir. Avrupa’da herkes zaten sarışın orada esmer / kumrallar dikkat çekiyor. Sarışınlığın az olduğu Asya ülkelerinde ise sarışınlar dikkat çeker
Kızıllar çok daha güzel. Ama tabi ki DOĞAL olanları. Bazı çakma kızıllar sonradan boyayıp üstüne alınıyor. Lütfen doğal olmayan kimse alınmasın ¢
Esmerler siyah oldukları için daha farkedilebilir şekildeler. Bu kadında göğüsler harikaymış.
Siyah tenli kadınlar değil beyaz tenli kadınlar dikkatimi çekiyor. Hatta bazıları pamuk gibi oluyorlar. Allah'ım nasip etsin.
Ben ikisi de değilim ya kaybettik baştan. Neyse hyırlısı
Bence sarı esmer fark etmiyor Aura önemli diye dusunuyorum
Onun esmer ya da sarışın olmakla alakası yok. Keyifli akşamlar.
Sarışın esmer diye bişey yok herkes kendine göre çekici gideri var ya ben sevmem öyle çekişmeleri
sarışın için dünyayı, ESMER için SARIŞINI YAKARIM
Sarışın kadın, Esmer erkek her zaman bir adım öndedir.
Sarışınlar genelde daha dikkat çekiyor
Esmerler daha baskin duruyor bence.
Kumrallar😂
Esmerdaha sexsi olurlar
İkisi de çekici
Ülke geneli esmer olduğu için, sarışınlar
Esmerler.. 😅
Sarışınlar
En İyi Görüşler