Sizce erkeklerin estetik yaptırması toplum tarafından nasıl karşılanıyor?

Sizce erkeklerin estetik yaptırması toplum tarafından nasıl karşılanıyor?

herkes farklı düşünür
ama ben şöyle düşünürüm
''bir erkek estetik yaptırıyorsa ya sağlık açısından ya da psikolojik açıdan bi nedeni olmalıdır''
örnek olarak burnu anormal derecede büyüktür bundan psikolojik olarak rahatsızlık duyuyordur
ya da yine burundan gireceğim konuya bi nedenden dolayı nefes alması zorlaşıyordur
bu iki nedenden dolayı estetik yaptıran erkekler olabilir
ama gidipte dudağa botoks yaptırmalar gibi bir estetik söz konusu olursa erkek için bunu yanlış kabul ederim
ha beni alakadar eder mi etmez neresine yaptırıyorsa yaptırsın derim
Yani eğer beğenmediği ve memnun kalmadığı bir yeri var ise yaptırabilir. Yani bunda tuhaf karşılanacak bir durum yok ki. Olsun ne olacak yani kadınlarda yaptırıyor ona bakarsanız. Erkekte bence gayet yaptırabilir ihtiyacı var ise tabi. Bu ayıp bir durumda değil tuhaf bir durumda. İsteyen istediği yerini memnun değil yaptırır bence gayet normal.
Cevap
7Cevap
İsteyen yaptırabilir
bence aşırı itici bir şey kızlar için de itici herkesin burnu kaydırak gibimi olucak illa ya da dudağı dolgun mu olucak saçmalık..
İlkel yaşam formları hemen hemen karışıyor herşeye ne istiyorsa yapsın
Toplum pek hoş karşılamıyor ama umrumda değil, bane ben de yapcam burnumu hfjdjsjs
Toplumu umursarsan gideceğin tek yer mezar olur
Benim eski burnum faciaydı iyi ki yaptırdım kimin nasıl karşılayacağı umurumda bile değil
Kötüyse yaptırsın yani ben de yaptırdım
Süper karşılanıyor
Sevmem
Gay gibi oluyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?