İnsta foto paylaşırken efekt kullanıyorum dudaklarım daha dolgun falan oluyor yüzüm daha pürüzsüz shop yapmam yüzüme ama netleştirme makyajı biraz daha göstermek adına kullanıyorum
şuana kadar buluştuğum kimse beğenmedim veya hayal kırıklığı olduğumu söylemedi bazılarıyla daha az makyajla bile buluştum ama yinede beğenmedim falan olmadı konuşmaya devam ederiz şimdi aklımda olan bir soru ben bunları kullanarak değişmiyor muyum ama arada fark var gibi çözemedim çok darlarım gerçekçi ol diye de biri de öylesin demedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bunu sende fark etmelisin ki makyajlı farklı makyajsiz farklı olur kızlar yani öncelik şöyle bi sakallı erkek bi sakalsiiz erkek mesela kadının güzelliği doğaldır ama yüzündeki bi tane prüzlüğü bile dert edip fondeten ceken bile var yani o yüzden seninle buluşmaya gelenler de fotoğrafa aldırış etmiş olabilir ha seni tanımıyorum kırıcı oluyor gibi gelebilir sana ama şöyle düşün birisi tipe bakar bir digeri ise kalbe bunu seçmek de senin elinde
Ben bunu demiyorum buluşunca beni beğeniyorlar sonradan konuşmaya devam da ediyoruz övgüler de yağdırıyorlar ama ben shoplu foto atıyorum demek istediğim nasıl aynı geliyorum şu ana kadar buluştuğum kimse fotoda ki gibi değilsin falan demedi ama ben kullanıyorum onu diyorum
zaten sana kimse cirkinsin demez ki tabiki bende demem kırıcı olur yani ama tabiki shoplu shopsuz fark var illaki birisi güzelleştirici birisi doğal güzellik
Yanı arada fark var tabiki sen alıştığın için sana farklı gelmemiş olabilir
Ben bunu buluştuğum kişilere soruyorum arada çok mu fark var falan diye hayır diyorlar aynısın ben bunu anlamıyorum şimdi kibarlık yapıyorlar dikebilirsin ama konuşmaya devam ediyoruz soğukluk falan olmuyor hatta daha çok iltifat falan oluyor artık kullansam mı kullanmasam mı diye düşünüyorum
Bu arada öyle aşırı shop yapmıyorum burnum Zaten önden güzel kemer çıkık değil büyükte değil dudaklarım orta onu daha dolgun yapıyorum birde makyajımı belirgin yapıyorum o kadar
Söyle düşün erkek için nefes alsın yeter 🤣😄 haha o yüzden fazla takılma böyle şeylere yani demem o ki kimse sana çirkinsin ben fotoğrafa aldırış ettim diyemez yani ve seninle konuşmaya devam eder nede olsa kızsın sonuçta erkek hiç yoktan iyidir kimseyle konusmasakda onunla konuşuyoruz diyebilir buda demek oluyor ki sorun tıp değildir fazla takılma böyle şeylere
Gönder gelsin...
Seni li beğenmediler sen mi beğenmedim
Ya beğeniyorlar ama efektsiz foto atmam ben sanalda realde hiçte beğenmedim olmadı buluştuğum biri fotolarda ki gibisin olmasaydın zaten giderdim dedi ama ben shop yapıyorum yani nasıl aynı geliyorum onu anlamıyorum
Onların mallığı
Cidden çözemedim şimdi beğenmeseler buluştuktan sonra konuşmayı keser ama öyle olmuyor devam ediyoruZ
Bana bi shoplu bide shopsuz foto atsana merak ettim aradaki farkı