Güzellik & Bakım Cilt tipimi nasıl anlarım? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Cildimin tipini nasıl anlarım bi yöntem söylesenizeeee? Güncellemeler+1 yıl arkadaşlar yani ben bir şey anlamadım kuru kesinlikle değil öncelikle, yağlıda değil, e ozaman normaldir. Cilt tipimi nasıl anlarım? Cevapla Cilt Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,1b cevap paylaştı. Genel olarak yağlı bir cildin varsa yağlıdır. 0 0 Yorumla
Брюнетка_Король Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 102% +1 yıl Genel olarak esmerler yağlı, beyaz tenli olanlar kuru cilt sahibi olurlar. Vücudun dokunduğunda yağlı mı kuru mu anlaman lazım, bunu en azından hissedersin. 0 0 Yorumla
sabrimkalmadiartik Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Asiri kuruysa kuru yagliysa yagli, sadece alin hafif yanaklar ve burun yagliysa karma 0 0 Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. yani kuruysa kurudur işte. yagliysa yagli. ortasiysa karma kolay yani senin sonucta. 0 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tipi derken mesela ne olarak 0 0 Yorumla
ruylarasorr Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Beyazsan geçmiş olsun esmersen çok şanslısın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Beyazım knk Yorumla ruylarasorr +1 yıl Üzüldüm beyaz ten kadar kötü bir şey yok ben şimdi esmer olmaya çalışıyorum. Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bakalm soyleyelm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Genel olarak yağlı bir cildin varsa yağlıdır.
Genel olarak esmerler yağlı, beyaz tenli olanlar kuru cilt sahibi olurlar. Vücudun dokunduğunda yağlı mı kuru mu anlaman lazım, bunu en azından hissedersin.
Asiri kuruysa kuru yagliysa yagli, sadece alin hafif yanaklar ve burun yagliysa karma
yani kuruysa kurudur işte. yagliysa yagli. ortasiysa karma kolay yani senin sonucta.
Tipler ne oluyır ki ben bilmiyorum
Buğday tenli olabilirsin
Renkleri ayırt etmek o kadar zor değil 😀
Tipi derken mesela ne olarak
Beyazsan geçmiş olsun esmersen çok şanslısın
Beyazım knk
Üzüldüm beyaz ten kadar kötü bir şey yok ben şimdi esmer olmaya çalışıyorum.
Zencilere sor.
Bakmak lazım
Bakalm soyleyelm
Bilmiyorum