Kaşımı gerçekten sevmiyorum mutlu değilim seyrek ve küsmüş çıkmıyor microblading ya da kaş vitamini gerekiyor mu? Bir gün Yaz aylarındayız yengem kaşına jilet mı attın dedi halbuki böyle şeyler yapmayacağımı biliyor yinede sordu bu yüzden Kasım berbat görünüyor sonuçta bakış açısını güzelleştiren bir yapı rengini de açmalı mıyım?kaş vitamini nedir

Fotoğraflarını ekledim işaret koyduğum yerler de kaş çıkmıyor.
Dipnot: Alakasız görüşler atmayın lütfen , özelden de mesaj atmayın ben size güzel olup olmadığımı sormadım sadece kaş ile ilgili soru sordum. Gereksiz şeylerle sorumu lütfen işgal etme
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence kaşın gayet doğal ve güzel görünüyor.
Microblading, pudralama kontür gibi işlemler kaşlara asla istediği doğallığı veremez ve zaman içerisinde renk dağılması seebebiyle istemneyen bir görünüme dönüşür. bunu yanı sıra sahip olduğunuz kıl köklerinede zarar verir. istediğiniz kaşlara ulaşmanın en hızlı yolu Kaş ekimidir. son teknoloji kıl teknik kaş ekimi ile kaşlarınız ömür boyu kalıcı en doğal ve mükemmel formuna kavuşabilir detaylı bilgi için @fsndmrtrk instagram üzerinden yazabilirsiniz
Kaş boyalarıyla boyayabilirsin. Gayet güzel olur. Ben microblading vs tarzı şeyleri pek tasvip etmiyorum. Ben farla boyuyorum bazen çokta doğal güzel duruyor.
Microblading, pudralama kontür gibi işlemler kaşlara asla istediği doğallığı veremez ve zaman içerisinde renk dağılması seebebiyle istemneyen bir görünüme dönüşür. bunu yanı sıra sahip olduğunuz kıl köklerinede zarar verir. istediğiniz kaşlara ulaşmanın en hızlı yolu Kaş ekimidir. son teknoloji kıl teknik kaş ekimi ile kaşlarınız ömür boyu kalıcı en doğal ve mükemmel formuna kavuşabilir detaylı bilgi için @fsndmrtrk instagram üzerinden yazabilirsiniz
Bence çok güzel kaşlarını var. Beni gören sende kaş mı var diyor. Bence sizin hüsnü kuruntunuz.
@Fsndmrtrk Teklifiniz için teşekkürler. Ancak ben makyaj yapmıyorum ve doğallıktan yanayım.
ben mesela kaşlarımı almıyorum ve kaşlarımda boşluklar mevcut daha doğrusu sık kaşlı değilim buna rağmen doğal takılıyorum boş ver yaptırma bişey
Gerek yok ya takma sende millet sanki 4 4 lük manken
Elbette güzel olabilir iyi bir yer yaparsa doğal da durur
Gerek yok ama çok rahatsız oluyorsan yaptırabilirsin
Doğal güzellik en güzeli bence, microblading dediğin işlemin sonuçları nasıl oluyor?
Benim de bıyıklarım sakallarima göre seyrek bıyık mı eksem:)
Kökünden kes daha iyi jejej
Askerde olduğum için kökünden kesiyorum:)
Gayet güzel bence kaşlarınız kardeşim
hafif kalem ile doldur kafi bence
Büyük dert 😂😂
Gerkmyok