Sizce erkekler kadınlara güzel görünmek için mi kas yapar?

Sizce erkekler kadınlara güzel görünmek için mi kas yapar?
Evet tabi ki yapmıyorum diyen yalan söylüyordur. sonuçta kası kim için yapıyor ki kendisi için mi? kadınların çoğu yakışıklı uzun boy ve kaslı erkek sevdiği için. erkeklerde kadınlara güzel görünmek için spor yapar. sağlık için yapıyorum diyenler boş konuşuyor yani. bunun nedeni de arz talep meselesi kadın istiyor erkek de istediğini veriyor bu kadar basit.
Hepsi değil. Tamam spora başlangıçta belki kadınlar ilk sebep olarak öne çıksada. Zaten tek amacı kadınlar olan birisi o spor, beslenme rutinine bir kaç ay anca dayanıyor. Kimiside var ki. Yaptıkça sonuç aldıkça aynada verdiği emeği aldıkça daha da bir şevkle yapıyor. Kadınlar çok çok sonraya geliyor
Öyle olanıda var fakat sırf kadınlar için yapsam 11 senedir bu işi götürüyor olmazdım herhalde, bu işin sertifikasını alıp kişisel antrenörde olmazdım. Benim en birincil amacım her zaman fiziki olarak güçlü bir erkek olmak oldu, misyonum böyle.
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Çoğunlukla kendi özgüven ve egoları için sanırım. Günümüzde insanların ego tatmini yaşayıp birbirlerine daha fazla rest çekme ve atar yapma peşinde olduğunu düşünüyorum. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Cevap
17Cevap
gecen biryerde bir kadının videosunu izlemişdim aleti ufak olanlar dikkati başka yöne çekmek için farklı yöntemler denerlermiş. kas vs. istisnalar hariç.
sporu kendim için yaparım, asla kimse için o işi yapmam yapmadım da zira spor insanın zinde kalması yanı sıra zekasını daha düzgün kullanmasını sağlıyor
Bazen erkeklere de güzel görünmek için yapıyor olabilirler:) sağlık içinde olabilir. İş olarak görende var bunu!!!
Kadınlar erkeklere güzel görünmek için mi makyaj yapar sorusunun cevabıyla aynı diye düşünüyorum sjdjdhd
Şahsen hayır kendim için yapıyorum sporu sevdiğim için yapıyorum
Olabilir. İyi görünmeye çalışmak kötü değil bence beğenilmeyi herkes sever
sen peki
Her iki tarafta birbirini etkilemek için çeşitli aktiviteler uyguluyor işte. kendim için makyaj yapıyorum ya da sağlık için spor yapıyorum diyenler bizim inandığımızı zannediyorlar.
Tabikiiiii tabiiiikiiii her şeyi bizim için yapıyorlar hem de 😄
Evet , kadınlarda erkeklere güzel görünmek için makyaj 😉
Bazı canım insanlar kaslarda hoşlanan öteki canım etkilemek için bu basit yola başvururlar ve bu kaslı et parçalarından hoşlanan canlıları hala çözmüş değilim bilimde hala çözemedi
Peki kadınlar erkekelere güzel görünmek için mi makyaj yapar skkssk
Bilmiyorum ama hoş görünüyor sonuçta
Kendimiz İçin Sizin İçin Degil
Zihnini boşaltıp tek başına bişeyler başarmak için
Aynen her şeyi kadınlar için yapıyoruz
başka becerileri olmayınca kas yapıyorlar
O da olabilir kendi istediği içinde olabilir
Bizim öyle bir sorunumuz yok
Olabilir %40 falan bu düşünce
Herhalde, biz onları beyenelim diye yapıyorlar
Haklısın, türk kızları hepsi kezban
Yurt dışında yaşamanın artısı 😉
Aynen✌
Siz kendinizi kurtarmışsınız yanan biz olduk :))
Niye yanıyorsunuzki?
Hem Kezban hem egolu olmaları yorulmak için güzel bir neden değil mi :) ?
Haklısın türk kadınları fazla egolu.
O yüzden dediğimi şimdi anlamış olmalısın :)
%90 öyle
Öyle evet
çoğu evet
Yok daha neler
Mesleği olanda var,
Hepsi değil
tabi ki
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?