Hayır o amaçla yapanlar olsa da herkes o amaçla yapmıyor. Kaslı bir fizik elde etmek için düzenli bir spor ve beslenme hayatının olması gerekiyor bütün bunlarda insanın sağlıklı olması için en temel etmenleri oluşturur yani spordaki ilk amaç sağlıklı olmaktır.
Ayrıca belli başlı profesyonel spor yapanların belirli bölgelerde belirli kas kütlesine de sahip olması gerekir.
Bir diğer amaç ise aynaya baktığında kendini beğenip bir özgüvene sahip olabilmek içindir.
Yani sporu, kası kadınlar için yapanlar olsa da bu işin gerçekten hakkını vererek yapan insanların tamamına yakınının kadınları etkilemek gibi bir amacı yoktur.
Çabaların arasında kadınlara ya da erkeklere güzel görünme arzusu tabi ki vardır. Ancak vücut yapmak sağlıklı olmak için olması gerekendir. Yeter ki kaslı ve güzel bir vücuda sahip olun. Sebebi her ne olursa olsun...
Merhaba, evet bence erkekler çoğunlukla kadınları etkilemek için kas yaparlar. Bunun dışında erkek kendini güçlü hissetmek ister bu yüzden de kas yapanlar var tabii ki.
@oluroluryeriz puhahah bu soruda gördüğüm en saçma yorum olmuş birbirimizi kandırmayalım kitap okuyan erkekten etkilenen kız sayısı reelde 3 falan ama internette 10 milyon kadın var böyle olduğunu söyleyen
Hem evet hem hayir. tek sebep kadınlar olursa kolay vazgeçebilirsin ama eğer ki vücudundan memnun değilsen zayıflıktan veya şişmanlıktan memnun değilsen işte o zaman determine oluyorsun aynaya bakıp ta değişimi gördüğünde o seni devam ettiriyor ayrıca depresyondan çıkarıyor ve mutluluk veriyor spor ki bunlar da bağımlılık yapıyor
Evet nedenini anlamış değilim. kadınların sadece kastan etkilendiğini sanan bir kesim var maalesef. keşke fazlasını beklediğimizi anlayacak kafaya ve empatiye de sahip olsalar
İlk zamanlar öyleydi ama daha sonrasında sadece bunun bağımlısı olduğunu anlıyorsun. Kadınlar için yapmak çok boş olduğunu kavrıyorsun sonra gidip basssssıyorsun kendin için
aslında bu sorunun cevabı ne evet ne de hayırdır, kimisi evet kadınlar için yapar bunu, beğenilmek tercih edilmek, etkilemek ister bir başkası da bunu gerçekten spor olsun diye yapar, müsabıktır vb.
İnsan doğasının temeline inecek olursak tamamen güç ve dominasyon içgüdüsünden. Primitif düşünecek olursak erkek güçlü olmak ister etrafındaki rakiplerini elimine ederek kendi neslini devam ettirmektir amacı. Yani dolaylı olarak yine kadınlar oluyor sebebi :D. İyi hissetmek için yapıyorum diyenlere inanmayın.
İlk başladığım yıllarda karı/kız için kafası vardı. Zamanla bunun böyle basit bi şey uğruna değilde, yaşam için gerekli olduğunu anladım. Yani kendim için.
ucuz yollu ilişkiler için yapılan en etkili yöntem , adam akıllı sevebildikten sonra kilolu, zayıf, kısa veya uzun farketmiyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sağlığım için kendim için yapıyorum aynı zamanda kadınların ilgisini de çekiyormuş 7 yaşımdan beri dövüş sanatı sporu ile ilgileniyorum lisanslı olarak
insanlara karşı evet. özellikle kadınlara karşı değil.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Güçlü olmam gerekli , kadınlar için değil , erkeklere karşı kendimi güçlendirmem gerekir , kadınlar için kol şişirenleri boş insanlar olarak görüyorum çünkü 1 kadın için yapmış olmuyor bu şekilde
Nasıl yok yaa hepiniz belli bir süre sonra terledim bahanesiyle çıkarıyorsunuz aletlerinizi havlu yerine pis pis kullanıyorsunuz benim kıyafetim spor için üretilmiş bir kıyafet sen kendi beyninle gözlerine hakim ol bakma
Hala atmaya devam ediyorsun. 10 yıldır spor salonuna giderim bir kere üstünü komple çıkaran görmedim. Ayrıca hadi diyelim çıkarıyorlar sen gözlerine hakim ol bakma ahsjsk kendisine gelince bakma diyor başkalarına gelince karaktersiz diyor ahsjs erkeğin belden yukarısına zaten kimse karışamaz isterse sokakta bile öyle gezer 😂
Beyin yoksunu şahsiyet zaten ben giymesinler etmesinler gözümüze sokmasınlar diye senin gibi boş konuşmadım burada üstsüz spor yapan erkeklerin kızlara göstermek amacıyla spor yaptığından bahsettim. Ayrıca kendinize gelince erkek istese öyle gezer kimse karışamaz ama kızlar gezdiğinde gözümüze sokuyor oluyor ne iğrenç bir zihniyetiniz var yaa çarşaflı kadın gördüğünüz de de linçlersiniz pis Arap, yobaz, çomar gibi sözlerinizke hakaret edersiniz sonra da sporda tayt giyen bir kıza iğrenç zihniyetinizle ya pis pis bakar ya da hakaretler yağdırırsınız. Ben istediğimi giyerim bu ülkenin erkekleri kendisine hakim olmayı öğrenecek. Cehalet kaplı düşüncelerinizi bizim üzerimizden çekin.
Ahshhsjs seviye 99 Kezban feminist ahsj. Erkekler açıyorsa belden yukarısını açıyor sizin gibi belden aşağısını değil ve erkekler istediği gibi açar yidigin malı meydanda olur. Bize gelince erkekler üstünü çıkarıyor karaktersiz diyor kendilerine gelince biz açarız siz bakmicaksiniz falan filan huahs
kadınları etkileyip kas yapmak için o kadar kimyasalı vücuduna alan net maldır. abi yap sporunu vücudun fit olsun yeterli. hem yatak performansının da iyi olması buna bağlı.
Bak ben de böyle düşünüyor kendimi çok strese sokuyordum. Ama sonra farkettim ki bu tarz erkekleri seven kadınlar kendilerine değer vermeyen kadınlar.
İnternette yazan yazılar da ozellikle tiklanmak için böyle yalan şeyler yaziyorlar. Her insanın bir alıcısı vardır. Öyle olmasa ailelerimizde efendi insanlar da olmazdı.
Belki diyeceksin ki efendi erkeği evlenmek için kullanırlar. burada da genelleme yapmış oluyoruz. Nasıl ki "bütün erkekler aynı" diyen kadın karşısında "hayır ben öyle değilim" diyoruz. Onlarda da aynı savunma mekanizması var emin ol onların da bir kısmı efendi erkek seviyor emin olabilirsin bu yüzden.
Arkadaşlık mutlaka engele bakmıyor aslında. Blki sen çekingen durdugun için sana sokulamiyor olabilirler. Sevgili konusunda da toplumda evet böyle bir ayrım yapılıyor ama seni anlayan birileri de vardır. Öyle olmasa bütün engelli olan insanlar yalnız kalırdı. Ama onları da seven engelli veya normal insanlar olabiliyor.
daha demin de seni gördüm her yere aynısını yazıyorsun. bir tarafın mı yandı acaba. ayrıca alakasız yere bunu yazacak kadar kafayı yediysen ve düşmanlık besliyorsan o eekeklerden farkın yoktur brom