Acil yardım ya 2-3 günde bir duş alırım. Aldıktan 3 4 saat sonra ter kokmaya başlarım... Daha dün sabah duş aldım şu an vücudum kokuyor her şeyi deniyorum anlamıyorum neden böyle kokuyor ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Yani cidden bazıları 1 hafta almasa kokmaz ama her gün alsam bile koku var anlamadım gitti
Duş jeli kullanma cildini temizlemez git marketten güzel bi beyaz dus sabunu al duştan sonrada avondan tavsiye ederm parfümlerin vücut losyonu var ve parfüm sıkmıs gibi oluyor güzel
Koltuk altı terden dolayı ama göğüslerinin arası ve ayaklarının kokması mantar olabilir. Cildiyeye gitmeni öneririm. Çünkü insan teri kokmaz. Terin kokmasına sebebiyet veren şey bakterilerdir. Temizlediği in halde koku oluyorsa başka bir şey vardır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
bakımına dikkat etmeli
Duş jeli kullanma cildini temizlemez git marketten güzel bi beyaz dus sabunu al duştan sonrada avondan tavsiye ederm parfümlerin vücut losyonu var ve parfüm sıkmıs gibi oluyor güzel
Vücut spreyi ve parfüm ben sigara içmeme rağmen parfümün kokusu kalıyor dene ama uyumadan sık sabah kokusu kalıcı oluyor
Kötü koku her zaman daha baskın oluyor ben de sigara içiyorum ozaman daha leş koku oluyor parfüm deodorant bunun önüne geçmiyor
Vücunda fazla kıl varsa yapabilir veya çok terliyosanda yapabilir temizlige onem verip deo tarzi seyler kullanman lazim
Haftada 2 kere sirke ile yıkan. Ayrıca hergğn rolon kullan
Rolon kullanıyorum duştan sonra 3 4 saat geçince kokmaya başlıyorum
Tamam işte sirkeyi dene.
Tukettiginiz seylere dikkat etmeniz lazım ve vücudunuzdaki bazı eksik minarellerden dolayı olabilir
Bunu senmi hissediyor sun yoksa başkası mı
Koktuğumu hissediyorum özellikle ayak kokumu bir arkadaş fark etti ve ortalıkta ayak kokuyor dedi cami açtırdı
Ayak kokusu ayrı onun tedavisi var. Ama vucudunu sen piskolojik yapıyorsun bence
Koltukaltidami psikolojik
Olabilir
Tam nerelerin kokuyor
Tüt kil olan yerler mi kokuyor çözümü bende
Koltukalti göğüs arası ayak
Çözümün bende olabilir yazamadım Sana sen haz
Rolon vs kullanıyor musun? Ya da duş sonrası krem
Tabiki de parfüm krem deodorant kese yapıyorum surekli düzenli şekilde kıllarını aliyorum ama yok kokuyorum ya
Bu kokunun ter olduğuna emin misin peki? Yani koku nerede oluyor genelde
Göğüs kafesi desem inanirmisin az önce üstümü değiştirirken fark ettim goguslerimin arası kokuyor koltukalti ve ayak
Koltuk altı terden dolayı ama göğüslerinin arası ve ayaklarının kokması mantar olabilir. Cildiyeye gitmeni öneririm. Çünkü insan teri kokmaz. Terin kokmasına sebebiyet veren şey bakterilerdir. Temizlediği in halde koku oluyorsa başka bir şey vardır.
Bende öyle düşünüyorum çünkü cidden kendime bakıyorum dışarı çıkmadan önce kesinlikle ayaklarımı ve koltuktimi yıkarım her gün o kadar titizim
Ayaklarında kaşıntı oluyor mu ya da göğüslerinde. Çünkü mantarın kaşıntı yaptığı bilinir.
Ayaklarda oluyor göğüslerim kasinmiyor ama koltukalti kaşınıyor mantar olduğunu bende düşünüyorum. nasil tedavi olabilir
Mantar olduğuna garanti verebilirim. En yakın zamanda gitmelisin mantar yayılan bir şey biliyorsun.
Ayrıca sağlığın bozuldu diye asla utanma :) bu dünyada bir tek senin başına gelmiyor
Hangi bölüme
Cildiyeye gitmelisin
Anladım teşekkür edeim
Yediklerinle ilgilidir koku yoğunluğu.
sağlıklı beslen detoks yap AKSATMA
Anti-perspirant bakım ürünleri kullan.
Birsuru bakim ürünü kullandım ama tok gene kokuyor gene kokuyor
Bende bunlar işe yarıyor.
Duş aldıktan sonra bile geçmeyen ter kokusu oluyordu...
Allah allah
Kullandığın ürünler çok etkili oluyor, ben yanlış tip kullandığım için koltuk altı bezlerinde sorun yaratıyordu.
hastaneye görün
Yani neyden olabilir bu