Eskiden haftada 1 kez kesin yapardım ama şu an çok pahalı fiyatları. 1 tanesi 60 TL olur mu? Daha pahalıları da var. Resmen lüks oldu.

Eskiden haftada 1 kez kesin yapardım ama şu an çok pahalı fiyatları. 1 tanesi 60 TL olur mu? Daha pahalıları da var. Resmen lüks oldu.

#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Lüks değil gerekli ve vazgeçilmez olduğunu zannettirdikleri, esasen de hiç mecbur olunmayan bi para tuzağı bence. O 60₺ ye milyon tane gerekli ve değer şey alırım. Kocaman amcalar kusura baksınlar, evet. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
katılıyorum
🧡🧡
Maskelerin kesinlikle işe yaradığını düşünmüyorum. O an görüntü olarak işe yaramış görünse de başka yer de sorun oluşturduğu kanaatindeyim. Piyasa işleyişi bu şekilde. Siyah noktaları yok eder ama gözenekler de problem oldurur. En iyisinin doğal ürünler ile yapılan maskeler olduğunu düşünüyorum.
Ben indirimde alıyorum stokluyorum kore maskelerini ve birde cire Aseptine markasının mor paketini alıyorum günlük niacinamide serum kullandığım için ihtiyaç duyarsam yapıyorum. 60 ₺'ye hangi marka alıyorsun ne kullanıyorsunki sen merak ettim?
aynen, indirimde stok yapmak lazım
Migros'ta güzel indirimler oluyor ama mutlaka tarihine bak o kadar dikkat ettiğim halde bir tane tarihi geçmiş ürün aldıklarımın arasına karışmıştı, onu sürdükten sonra yüzüm şişti neyseki bir şey olmadı geçti. Watsons'ın bazı maskeleri trendyolda 10lu olarak satılıyor 150 ₺ ye filan düşüyor ve gayet güzeller tavsiye ederim.
Cevap
5Cevap
Evet lüks oldu
Ben onun yerine normal maske kullanıyorum. Bu maskeler çünkü dediğin gibi çok pahalı artık. Yani artık almak imkansız gibi bir şey. Bende onun yerine normal maske almayı tercih ediyorum. Özellikle kozmetik ürünlerinde aşırı pahalılık var ya. Aylar önce aldığım ürünler şimdi iki katı olmuş. Önceden bilsek stok falan yapardık eve en azından.
Evet Nivea’nın kağıt maskesini aldım en son.72 TL mi ne verdim bir tanesine. Maskenin arkasında haftada 3-4 gün yapın diyor ama anca 15 günde bir ya da ayda bir yaparım. Sürekli para veremem ona :/
ay çok pahalı
Türk kahvesi telvesiyle limon maskesine dönme vaktidir gayrı
Tek kullanımlık hiçbir şey kullanmağım için no problem.
Artık lüks oldu tabi her şey gibi. Garnier’i kullanmayı seviyorsan getirde genelde indirim oluyor. O şekilde alabilirsin 🌸
60 mı😱
Baya lüküs olmuş.
fazlasıyla
Gratisten alıyorum 3lüsü 20 lira bence lüks değil.
Hemen her şey lüks oldu artık.
Bende kullanıyorum a101de 10 lira 😂
Lüks olmuş.
Lüküs oldu 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?