Arkadaşlar 23 yaşındayım saçımı hiç boyama geregi duyamdım gayette güzel rengi olduğu için ama bu aralar en alttaki sac rengine takıldım boyamalımıyım acaba boyakamkta istemiyorum aslında üşengeç biri olduğum için sürekli boyatmam gerekir ve yıpranır böyle boyama derdiimde yok hem ne yapsam ya çok kararsızım
Gerçekten saç renginize bayıldım, çok çok güzel. Birçok kadın bu tonu tutturmaya çalışıp tutturamıyor. Boyayıp da bu renge yazık etmenizi istemem şahsen, tabii siz yeniliklere açık olup illa başka bir renk denemek istiyorsanız da karar sizin.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ewt çok istiyorum ama dedigim gibi sacimin rengi güzel ama fotograftaki istedigim daha güzel ve boyarsam hep boyatmak zorunda kalicam üşengeç biriyim birde ve çok kararsizim
Ben senin yerinde olsam saçlarıma asla dokunmazdım. Ne güzel yıpranmamış saçların var hiç elleme derim. Saçlarına kimyasal maddeler sürüp hiç zarar verme derim. Bende güzelim saçlarımı kaç kez boyadım ama pişman oldum sonrasında. Keşke diyorum hiç boyamasaydım kendi rengi ile kalsaydı. Eğer boyatmayı düşünüyorsan bence kuaföre git derim kendin mahvedersin.