Saç Bakım Sizce saçımı boyatmalı mıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arada bir siyah yapıyordum önceden yakışıyordu dümdüz fönlüyken falan beğeniyorum mavi siyah saçı. Yaklaşık 3 senedie boyatmıyorum. Üstteki kendi saç rengim. Sizce boyatmalı mıyım mavi siyaha? Sizce saçımı boyatmalı mıyım? Cevapla Fal Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,4b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Mavi siyah saç rengi oldukça hoştur. 0 0 Yorumla
plütondakahvaltı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Pek fark yok gibi siyah bi tık daha olgun ve ciddi göstermiş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bilmiyorum kendi saçımjm kahve tonuda güzel aslında ama siyah perileri geldi yine Yorumla
Desuyonee Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl bi tanıdığıma çok benziyosun, adın zeynep mi? 0 5 Yorumla Desuyonee +1 yıl pardon zeynep nerden çıktı, zehra diyecektim adın zehra mı? Yorumla Soran +1 yıl haayir Yorumla Desuyonee +1 yıl Yanlış yazdım, Zehra mı diyecektim Yorumla Soran +1 yıl zeynepte değil zehrada Yorumla Desuyonee +1 yıl Oooo, peki neyse söyleyim yine de bak twitch. tv'de bi yayıncı var gigimillerr diye onun arkadaşına benzettim Yorumla
Phantosos Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 73% +1 yıl Atak geldiyse olabilir ama doğal rengi sana daha uyumlu ve yüzünü çok daha iyi tamamlıyor. 0 0 Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Bence bu şekilde gayet güzel ama kafaya takmışsan boyatacam diye boyatabilirsin. 0 0 Yorumla
Jüpiteraşkınaa Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Sac rengin çok güzel bence boyatma 0 0 Yorumla
chuck23 Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl baygın baydın bakmışsın :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bayginim 😂 Yorumla chuck23 +1 yıl kolonya var mı çantanda Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gözlerin çok güzel 0 2 Yorumla Soran +1 yıl teşwkkürleer Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim yakından görmek nasip olur mu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Selam gadası 🙃
Mavi siyah saç rengi oldukça hoştur.
Pek fark yok gibi siyah bi tık daha olgun ve ciddi göstermiş
bilmiyorum kendi saçımjm kahve tonuda güzel aslında ama siyah perileri geldi yine
bi tanıdığıma çok benziyosun, adın zeynep mi?
pardon zeynep nerden çıktı, zehra diyecektim adın zehra mı?
haayir
Yanlış yazdım, Zehra mı diyecektim
zeynepte değil zehrada
Oooo, peki neyse söyleyim yine de bak twitch. tv'de bi yayıncı var gigimillerr diye onun arkadaşına benzettim
Atak geldiyse olabilir ama doğal rengi sana daha uyumlu ve yüzünü çok daha iyi tamamlıyor.
Bence bu şekilde gayet güzel ama kafaya takmışsan boyatacam diye boyatabilirsin.
Doğal saçın daha iyiymiş
Niye cok guzelsin boyle
Sac rengin çok güzel bence boyatma
baygın baydın bakmışsın :D
bayginim 😂
kolonya var mı çantanda
Yok doğal rengi daha iyi
Asla.
Kendin saç rengin güzel
Pembeye boyat gitsin
boş ver saçı başka şeye bakıyor erkek milleti
Gerek yok bence