Güzellik & Bakım Sarışınlar, hayata 1-0 önde mi başlar? alarachan Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Esmerlerin değer bulduğu bir ülkede yaşamıyor olsaydım evet :D ama bugün birkaç erkek benimle flörtleşti. Sarışınlar, hayata 1-0 önde mi başlar? Cevapla Flört Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Pek öyle olduklarını sanmıyorum gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Evet sarışınlar bir sıfır önde başlıyor. 0 0 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 639 cevap paylaştı. Şöyle söylim kişiden kişiye değişir ben kensimde esmerim ama esmer güzeli desiğimiz bir tabir var gördüm mü dayanamıyorum çünki esmerlerin güzelliği bir başka 😊 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bence güzelliği belirleyen çok fazla parametre var bunlara göre değerlendirme yapılır esmer ya da sarışınların biri burun farkıyla kazanır 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 780 cevap paylaştı. Yok öyle bir şey. Saç renginden çok, ten rengi daha ön plandadır, ama gönül kondu mu ikisine de bakmaz. 0 0 Yorumla
Vakt-imerhun Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bence kendini beğenen, kendini tanımış insan her zaman bir sıfır öndedir. Esmer kumral sarışın ne olursa olsun 0 0 Yorumla
prenses7878 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 85% +1 yıl Esmerim ama sarışın kızlar gerçek ten çok tatlı Barbie bebek gibi oluyolar 😊 0 0 Yorumla
Rotence_Türk_Dilidir Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Şu aptalca güzellik algısından çıkıp keşke masum olabilseydiniz :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Pek öyle olduklarını sanmıyorum gadası
Evet sarışınlar bir sıfır önde başlıyor.
Şöyle söylim kişiden kişiye değişir ben kensimde esmerim ama esmer güzeli desiğimiz bir tabir var gördüm mü dayanamıyorum çünki esmerlerin güzelliği bir başka 😊
Bence güzelliği belirleyen çok fazla parametre var bunlara göre değerlendirme yapılır esmer ya da sarışınların biri burun farkıyla kazanır
Yok öyle bir şey. Saç renginden çok, ten rengi daha ön plandadır, ama gönül kondu mu ikisine de bakmaz.
Bence kendini beğenen, kendini tanımış insan her zaman bir sıfır öndedir. Esmer kumral sarışın ne olursa olsun
Esmerim ama sarışın kızlar gerçek ten çok tatlı Barbie bebek gibi oluyolar 😊
Şu aptalca güzellik algısından çıkıp keşke masum olabilseydiniz :)
Bence koyu saçlı beyaz tenli renkli gözlüler hoş
Evet
hayır bence yakışmasıyla alakalı
KESİNLİKLE!!
Öyleyiz sanırım