Estetiktiler genelde alay konusu oluyor. Pek de güzelleştikleri düşünülmüyor. Aksine çok basit ve aptal görülüyor. Fiziksel güzelliğini bilemiyorum ama gene de odaklanman gereken fiziksel güzellik değil.
Ben de yüz olarak düşünmüştüm. Meme yA da başka bir yeri düşünmedim 🙂 yani bilemem. Ben çok sıcak bakmıyorum. Şahsen bir insanın fiziksel güzelliği ön planda olmamalı. Fiziksel güzelliğin etkisi de çok kalıcı olmuyor millet bir süre sonra kusur arayıp yüzüne yA da arkandan konuşuyor. Gerçi her şekilde konuşuyorlar ama neyse
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Öbür tarafa gidince tanıyamazlar seni direkt cehenneme gidersin 😄
Hahahahhahaa o kadar mı degisirim
Aynen ama günahta level atlarsin diyeyim de
İnançlı biri değilim
Paran var mı peki estetik işlemler çok pahalandi. Benim de kalıcı elmacik kemiği merakım var
Var evet
Kiz badem göz şakak germeden farklı mi benim kaşlarım düşüyor hep. Zaten 10-15 gün sonra burun estetiği olcam🙈
Botoksla şakak geriyorlar evet
Hayır botoks geçici ben kalıcı işlem istiyorum.4 ay botoksun ömrü
Kalıcı çok zor ameliyat falan gereksiz
Bende burun ameliyatı olcam
Zor mor ama kalıcı bir sefer uğraşacaksın tamam. Ben de olcam 15 güne
Kalıcı değil burun estetigi bile kalıcı değil zamanla dusuyo burun ucu. Göz kaldırma tamamen düşüyor. Yer çekimine yaşlanmaya karşı gelebilir misin
İyi bir doktor yaparsa düşmüyor. Sakak germeyi ip askiyla karıştırma bu arada onun ömrü 2 yıl.
Hepsi aynı burun ameliyatı olan burun bile zamanla düşüyor.
Evet bazı doktorların yaptığı düşüyor ama bir doktor var 13 yıldır yaptığı burun aynı. Ďüşme payı bırakması önemli doktorun
Gözde hepsi düşüyor. Boşuna ameliyat olma o yüzden
Nereden biliyorsun. Sen bence onu ip askıyla karıştırıyorsun onu. Peki badem göz kalıcı mı? Sen ne zaman rinoplasti olacaksın
Şubatın 7 sinde
Hangi doktor fiyat ne kadar ben ocağın 15 inden sonra
Çok iyi bi doktor ismini veremem ama 65 bin tl
Neden ki 😠iyi bakalım
şuanki halini görmeden bilemeyiz ben burun yaptırdım fena değişti
Ne kadar guzellestin
yani güzelleşmedim de tipimde değişiklik oldu
Niye yaptırdın o zaman
nefes sorunum vardı
Neden değişme ihtiyacı duyuyorsun ki?
Güzelleşmek istiyorum
Estetiktiler genelde alay konusu oluyor. Pek de güzelleştikleri düşünülmüyor. Aksine çok basit ve aptal görülüyor. Fiziksel güzelliğini bilemiyorum ama gene de odaklanman gereken fiziksel güzellik değil.
O senin dediğin farklı işlemler ama yüzüne uygun estetik iyidir
Pek iyi görünmüyor. Çok yapay. Çok sahte bir görüntü. Gene de kendim kararın.
Yok yuzune yakışan işlemleri yaptirirsan sorun olmaz. Dudak silikonu. Silikon memeden bahsetmiyorun
Ben de yüz olarak düşünmüştüm. Meme yA da başka bir yeri düşünmedim 🙂 yani bilemem. Ben çok sıcak bakmıyorum. Şahsen bir insanın fiziksel güzelliği ön planda olmamalı. Fiziksel güzelliğin etkisi de çok kalıcı olmuyor millet bir süre sonra kusur arayıp yüzüne yA da arkandan konuşuyor. Gerçi her şekilde konuşuyorlar ama neyse
Değilir
Ne kadar değişir
Sil baştan
Nasıl sil baştan
Heryerine format çekiyorsun pndan
Güzelleşir miyim peki
Bilmem çirkin misin
Normalim
Normal sen bence gerek yok