Bu konuyla ilgili biri olarak şunu söyleyim iyi bi doktorla çoğu şey mümkün ama çok önemli bi şey var bu istediğin şeyler yüzüne ne kadar, uyar altın oran doğrultusunda sana uygun olan şeye doktorla karar vermek daha iyi olur mesela fox eye var cat eye var gözde, belki cat eye yaparsan daha iyi olur. Bu yüzden bence bi filtre den çok seni daha iyi göstericek doğru mudahaleler yapılması lazım 🖤
Tabiki, rabbimin yarattığını beğenmeyip değiştirmek sonuçta. Ama tabi o kişinin günahı, biz ancak dalgasını geçebiliriz. Mesela dolandırıcılıktan içeri de girebilir 😅😅
benimkide yamuk ama idare ediyo nefes alıp verdiği sürece sorun yok benim açımdan. ayrıca ne biliyim bıçak altına yatmakda kolay değil aylarca ağrısı bi dert koşmak yasak zıplamak yasak ani hareket yasak gözlük takmak yasak bi kaç yıl dikkat etmen gerekiyo. o ağrılı süreci geçirmekde sorun ama genede sen bilirsin tabi
Fabrikalar benim gibi estetiksiz, filtresiz güzelleri hiç üretmiyo artık🙂neslimiz tükenme tehlikesi altında. sifir makyajlıyiz , estetik hiç yok , saçı bile boyatmadigimiz halde neden bu kadar ilgi çekiyoruz. sakin yaptırma olur mu. yuzunde mimik kalmaz. duygusuz bı yüzün olur.. bu beyefendiyi dinle 🤗
Anladım , yani bazı doktorlar işlem yapılmadan önce , sonraki halinin bilgisayardan gösteriyorlar. Önizleme gibi O şekilde emin olabilirsin nasıl gözükeceğine Sonradan pişman olma diye hatırlatmak istedim:) Eğer psikolojini çok olumsuz etkiliyorsa yaptır , Zevk için öylesineyse düşün derim acele etme😊
Bilmiyorum ya tabii ki önemli olan senin mıtluluğun. Ama empati yapınca insan bi korkuyor.. kötü olunca geri dönüşüde pek mümkün olmuyor Tabi sen doktoruna güveniyorsan ve iyi hissedeceksen kendini
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Zaten estetikler zaten filtrelere çeviriyor insanı, herkes birbirine benziyor. Eğer öyle bir isteğin varsa doktorun bunu yapabilir.
Ne kadar guzellesiriim peki
Bu konuyla ilgili biri olarak şunu söyleyim iyi bi doktorla çoğu şey mümkün ama çok önemli bi şey var bu istediğin şeyler yüzüne ne kadar, uyar altın oran doğrultusunda sana uygun olan şeye doktorla karar vermek daha iyi olur mesela fox eye var cat eye var gözde, belki cat eye yaparsan daha iyi olur. Bu yüzden bence bi filtre den çok seni daha iyi göstericek doğru mudahaleler yapılması lazım 🖤
Burada bunları yapınca Bella olabilirsin
Bella nın gözleri renkli ama
Neden? Dayatılan güzellik algısına uymalıymışsınız gibi zorunluluğu neden hissediyorsunuz ki. İhtiyaç dışı estetik aşırı olduğunda berbat gözüküyor.
Filtreli hâline benzersin de kendine benzer misin o bilinmez. Hem ölünce Allah sormaz mı ben böyle bir kul yaratmadım diye 😅
Şaka bir tarafa büyük bir günah
Tabiki, rabbimin yarattığını beğenmeyip değiştirmek sonuçta. Ama tabi o kişinin günahı, biz ancak dalgasını geçebiliriz. Mesela dolandırıcılıktan içeri de girebilir 😅😅
len doğal halinizde durun ne die abuk subuk şeler yapıyonuz kendinize şaka gibisiniz
Olur muyum olmaz mıyım
len ne biliim olur mu olmazmı 😂
O zaman yorum yapma
lan git yaptır yaptırdaa ördek gibi gez ortada dalga geçsinler 😂😂
Ne alaka kuzenim yaptırdı. Görsen hulya avsarın gencligi dersin
bu tip kızlardaki IQ seviyeside aşırı düşük oluyo yaa 😂😂
Aynen kardeşim para kazan sende kendine bi beyin nakli yaptır.
kendine uyguladığın şeyleri başkasına tavsiye etme ;)
Beynimde sıkıntı yok şükür. Paramda var istediğim yeri değiştirebilirim. Beynim olmasa senin gibi fakir olur kendimi avuturdum böyle 🤣
bu beyninin olmuş hali mi 😂😂 😂😂
Beynimin olmuş hali evet Marmara Hukuğu bitirdim. İstanbul Barosunda avukatım şu an. Bakırköy Sahilinde Bürom gelmek istersen 😊
nede olsa sanal alem at atabildiğin kadar palavra bedava 😂😂
Aynen asgari ücretle çalışıyorum. Burun estetigine 85 bin TL vericem 😊
reklamlar bittiyse gidebilirsin 😂 ayrıca burnunu yukarı kaldırmak için o kadar para wermene gerek yokki senin burnun zaten bi karış havada 😂😂
Trabzonluyum. Burnum büyük
benimkide yamuk ama idare ediyo nefes alıp verdiği sürece sorun yok benim açımdan. ayrıca ne biliyim bıçak altına yatmakda kolay değil aylarca ağrısı bi dert koşmak yasak zıplamak yasak ani hareket yasak gözlük takmak yasak bi kaç yıl dikkat etmen gerekiyo. o ağrılı süreci geçirmekde sorun ama genede sen bilirsin tabi
Bütün sülalem yaptırdı. Tek ben kaldım
o zaman sana şimdiden geçmiş olsun zor bi süreç seni bekliyo.
İstediğim sonucu alır mıyım sence.
Kumral, renkli gözlüyüm. Yüzümü sevmiyorum ama
yani ne desem yalan olur ama iyi bi doktor yaparsa güzel sonuçları olur heralde. bunca insan boşuna yaptırmıyo neticede
Demi haklısın. En iyi doktorla görüştüm zaten
iyi bakalım bas bas paraları buruna
çeker çeker atarsın duruma 😂
Hahahaha 😂 Karadenizli olmak çok zor
karadenizli olduunu duyunca inatlaşmaktan wazgeçtim zaten normalde trollemeye devam edicektim 😂😂 ben bu inatla başa çıkamam dedim 😂😂
Trabzonluyum 😂
uyyy hamsi 😂 ben senle mücadele edemem 😂
Sen nerelisin
ben buradan detay veremem ama kısaca içanadolu :D o değilde demin dövüşüyoduk ne ara buraya geldi konu 😂
Bilemem
Fabrikalar benim gibi estetiksiz, filtresiz güzelleri hiç üretmiyo artık🙂neslimiz tükenme tehlikesi altında. sifir makyajlıyiz , estetik hiç yok , saçı bile boyatmadigimiz halde neden bu kadar ilgi çekiyoruz. sakin yaptırma olur mu. yuzunde mimik kalmaz. duygusuz bı yüzün olur.. bu beyefendiyi dinle 🤗
Ajda PEKKAN'a hak vermeye başladım.
Kadın haklıymış.
Birebir aynısı olursun çünkü filtreli çekimler bu saydığın estetikleri yapıyor zaten. Kaşımızı kaldırıyo yüzümüzü inceltiyor.
Evet burnu falan küçültüyor
Benzersin tabi😊
canın ne istiyorsa Kendini nasıl mutlu hissedeceksen onu yaptır
Benzerim değil mi
Kesin yaptıracak mısın? Yani doktor falan araştırıyor musun
Evet hatta bi doktora gittim filtreli halimi gösterdim. Bu ne ki daha güzel olursun dedi
Anladım , yani bazı doktorlar işlem yapılmadan önce , sonraki halinin bilgisayardan gösteriyorlar. Önizleme gibi
O şekilde emin olabilirsin nasıl gözükeceğine Sonradan pişman olma diye hatırlatmak istedim:) Eğer psikolojini çok olumsuz etkiliyorsa yaptır , Zevk için öylesineyse düşün derim acele etme😊
Eminimki bu halinde güzeldir bence
Yok öyle bir simülasyon yoktu. Ama güzel olursun dedi.
Bilmiyorum ya tabii ki önemli olan senin mıtluluğun. Ama empati yapınca insan bi korkuyor.. kötü olunca geri dönüşüde pek mümkün olmuyor
Tabi sen doktoruna güveniyorsan ve iyi hissedeceksen kendini
Bende böyle olmak çok istiyorum yaa keske estetik olabilsem o snapteki filtreli halim müq ya
Doğal güzelliğin kıymetini anladıklarında çok geç olucak..
Yaptırma doğal kal kendi görünüşünden uzaklaşırsın
Uzaylıya benzersin askim yaptırıyosan bile 1-2 müdahale olsun 10 tane değil
Bunlar basit işlemler ama
Benzemek değil direk nitelikli dolandırıcı olursun
Popüler kültürün kölesi olacağım diyorsun!
Gerek var mı sence doğal en iyisi bence
😂😂
Ne oldi
iQ 0
Memelerine bakayim
Ne diyorsun bacııım