Güzellik & Bakım İş görüşmesine kırmızı ruj ile gitmek eski puan mı yazar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Full siyah giyinmiştim bir kırmızı rujum abartıydı, görüşme sağladığım kişiye eksi puan yazdırtmış olabilir mi? Güncellemeler+1 yıl Güzellik&bakım ne alaka? :D @kizlarsoruyor İş görüşmesine kırmızı ruj ile gitmek eski puan mı yazar? Cevapla Ruj Soruları Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Bence gidilebilir 0 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yani bence bakımlı olmak güzel ama fazla abartmadan gitmek daha iyi olur 0 0 Yorumla
Mehmetterece Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Frikik verdiysen ve dekolte varsa önemli değil 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
Hecatee Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Yazar bence bende yaptım arkadaşımda çalışıyordu orada bu ruj ne demisti 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne tür bir iş için başvuru yaptığına göre değişir. 0 0 Yorumla
mert5599 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl farklı bakmış olabilir mi insanlık psikolojisi bilemeyiz kırmızı çekiciliği yansıtır 0 0 Yorumla
Aşkrengiyim Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl Kırmızı ruj ne alaka anlamadimHediye mi ediceksin 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 640 cevap paylaştı. bişey olmaz. dudaklarınla mı gireceksin sanki işe 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bence gidilebilir
Yani bence bakımlı olmak güzel ama fazla abartmadan gitmek daha iyi olur
Frikik verdiysen ve dekolte varsa önemli değil 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Yazar bence bende yaptım arkadaşımda çalışıyordu orada bu ruj ne demisti
Ne tür bir iş için başvuru yaptığına göre değişir.
farklı bakmış olabilir mi insanlık psikolojisi bilemeyiz kırmızı çekiciliği yansıtır
Kırmızı ruj ne alaka anlamadim
Hediye mi ediceksin
bişey olmaz. dudaklarınla mı gireceksin sanki işe
Full siyah derken
Aldın işi
Sanmam
Baya ateşli bir tercih
normal
Hangi meslek
Yazar