Tenim çok beyaz özel bölgem ise lazerden sonra lekelendi yani tenime göre siyahlaştı. Yazın düğünümüz var. Erkek arkadaşım beyaz ten delisidir. Tenim beyaz okey ama o bölgem öyle değil ne yapacağımı bilmiyorum ya soğur mu? Sırf bu yüzden evlenmek istemiyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
ilk günler karanlıkta ilişkiye gir sonra sen kararttın onunla çok oynadın diye suçu ona at😂😂
takılma bu kadar canım cok kararma olmamıstır
Soğuyacak diye şüphen varsa hayatına bile alma zaten.
Soğursa boşa m k böyle bir sey için bir zahmet soğumasin. Sende bu yüzden kafani yorma
Dudakları mi koyu oldu yoksa üst bölgesi mi
Üst bölgesinde çok yok. Dudak kısmı öyle oldu özellikle. Bu yüzden evlenmek istemiyorum baya kafaya taktım
Lazer öncesi nasıl alırdın tüyleri? Öncesinde böyle bı durum oldu mu temizlikten sonra falan kararma gördün mü hiç
Lazer öncesi ağda ile alıyordum rengi açılmıştı biraz o yüzden sonra tüylerden tamamen kurtulmak için lazere gittim ama lazerde jilet yapıp gitmek gerektiği için jilet yüzünden karardı. Beyazlatma işlemi varmış ama çok acılı oluyor diyorlar ne yapacağım bilmiyorum
Jilet ile değilde ağda daha çok karartma yapıyor bence özellikle ağda sıcak konulursa yakıyor. ya da lazer uygulaması hatalı yapıldıysa da olur Bazen de lazerden hemen sonra kararma oluyor ama sonra zamanla açılıyor rengi. Kaç gün oldu yaptıralı
Bilmiyorum işte beyazlatıcı kremleri deneyeceğim işe yaramazda ne yaparım bilmiyorum düğünü ertelerim herhalde
Yok ya dudakları şekli vs güzelse erkekler çok rengine takılmaz 😉 dudakları yapışık ise sarkma vs yoksa çizgi şeklinde ise yeterli
Onlar da problem yok sadece rengi problem. İnşallah sorun olmaz. Teşekkür ederim görüşünüz için
Yok olmaz merak etme evliliğin ve seksin tadını çıkar 😛😉
Lazeri biraz fazla uyguladiklari icin vajina bolgenize kararma yapmis olabilir. Vajinanizin dudak bölgesinde mi oluştu yoksa başka bolgenizde mi
Kanka kıl kökleri olabilir mi
Olabilir çünkü kıl köklerim çok güçlü
Çok mu belli ediyor kanks
Bu yüzden sevmicekse yol ver zaten
Köle misin kızım sen umarım trolsündür
bir şey olmaz.
Lazer bitti mi genitalde şu an?
Hayır bitmedi 2 kere gittim
Lazer bittikten renk açımı yaptırabilirsin.
Öyle düşünüyorum ben de. Beyazlatıcı krem denemedim onu deneyeceğim işe yaramazsa beyazlatma yaptıracağım
dudakara mı koyu sadece?
Evet, iç tonu kırmızı gibi sadece dışı problemli
tam tahmin edeemedim.
Saçmalama bu yüzden evlenmek istemiyorum demek ne
Soğur ve beni sevmez diye korkuyorum
O yüzden soğuk davranacaksa evlenme zaten
Bukadar takıyorsa sevmiyordur
Tenin beyazsa sıkıntı yok. Ondan bişey olmaz
Terkedebilir
Gerçekten terk eder mi ona göre beyazlatma yaptıracağım ama çok acılıymış işlem
Saçmalama ya bunun için eden etsin
Çok mu siyah özel bolgen
Aslında çok değil ama ten rengim çok beyaz olduğu için öyle duruyor
Ama beyaz ten her zaman iyidir
Senin ki ne diyor bu duruma
Cokmu kara kanka
Normal buğday ten olsam belli bile olmaz belki ama ben aşırı beyaz olduğum için kendi rengim gibi durmuyor orası kara duruyor tabii. Of çok kafaya takıyorum
Kanka benimkide o bölgem kara ten rengim beyaz ne ile aliyordun lazerden once
Ağda ile alıyordum o zaman bu kadar yoktu. Şimdi lazere giderken jilet ile almak gerektiği için karardı maalesef. Kızlar dikkat etmez erkeklerde buna ama erkekler sanırım dikkat ediyor buna🥺
Kanka ayip olmazsa gorster dicem bu kadar kafaya takilcak bisey yoktur bence ya