Esmerim, vücuduma lazer yaptırsam 1,2 ton açılma olur mu
3 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ne tür bir lazer işlemi bilindik kıl kökleri içinse bunun cevabı hayır ki doğru kil alma yöntemi kullanmazsan kararma bile olur lazerden sonra. ama fraksiyonel lazer yaptırmayı düşünürsen cilt üzerindeki deriyi açabilirsin. tüm bunlar için doğru bir dermatolog tercihi yapmalisin.
Güzel kız, çok yerinde bir soru sordun ✨
Lazer tüyleri azaltır, ten rengini ise direkt açmaz. Sadece tüylerin gölge etkisi azalınca cildin biraz daha aydınlık, daha “temiz” görünür. Bu da sana sanki yarım ton açılmış gibi gelebilir ama 1–2 tonluk belirgin bir açılma bekleme.
Gerçek ten açılması için leke karşıtı bakım, düzenli peeling ve yüksek korumalı güneş kremi daha etkili olur 🌸💕
Cevap
9Cevap
Kiminde karartırken kiminde açılma oluyor anlaşılan. Benim genital bölgemde kararma vardı, açıldı. Kiminde de çevremden duyduğum kadarı ile kararma olmuş.
Olur ben de istiyorum. Switch ve Pico Lazer
Ne lazeri yapacan aşkım ya sacmalama öyle şey mi olur bardak parlatır gibi cildimi açmak istiyorum ben ne
Kıllı mı geziyim aşkım
Kılsız gezmek için bir tek lazer mi var canım benim şimdiye kadar neyle aldın
Ağdayla alıyordum
Oluyormuş işte bak aşkım niye öyle diyon o zaman deli ya hshshsh
Tamamda ne güzel lazer yaptırcam sürekli ağda acısını çekmicem ve uğraşmıcam
Alismissindir artık canım insan alışıyor bir süre sonra. He daha iyi sonuç için tabiki lazer yaptırabilirsin ama o senin dediğinle yola çıkarak yapma yani
Daha 20 yaşındayım 4 yıldır yapıyorum alışamadım ya 21 olcam bir kaç aya işte seneye kışın inşallah yaptırcam ama onun için yaptırmıcam tabiki sadece ablamın açıldı benimde açılır mı diye merak ettim
Onunla alakası yok balım öyle bir garantisi de yok onlara sorsan onlar da cevaplayamaz. Kimisinde olabiliyor ama şans gibi bir şey sanirim. Kimisi de agdayla oluyor diyor kimisi jilet karartıyor diyor kimisi agdayla karardı diyor yani her türlüsünü duydum acikcasi ve bunlarla ilgili olmadığını biliyorum. Biraz genetik biraz cilt yapın ve geldiğimiz ülke bölgeyle alakalı. Elin avrupalisi gavuru mesela ciltleri daha açık ama bizde de açık beyaz tenli insanlar var ama neden bazılarında kararma oluyor bazılarında olmuyor dediğim gibi biraz şans genetik sanırım biraz da onların pigmentle alakalı geldikleri ülke aşkım o yüzden biz mesela güneşin altında güneşlenince kararıyoruz onlar kızarıyor kırmızı domates gibi ciltle pigmentle alakalı. Şimdi sendeki kararma nasıl bilmiyom tabi çokta bir şey demek istemiyorum o yüzden
1-2 ton mu yok daha neler kız ahah
Anlamadım
1-2 tonluk açılma olmaz. Temiz göründüğü için sana belki öyle gelmiştir ama öyle bir ton farkını kimsede gözlemlemedim doğrusu
Benim için parlak canlı görünmesi daha önemli 🤩
Peeling ve düzenli nemlendirirsen öyle görünür zaten
Bembeyaz olur git :) fark etmez etmez
Olmaz
Ablam yaptırdı onun ten rengi açıldı 1 ton falan benimde açılır diye düşünüyorum
İmkansız
elleme bnce
Açıyor diyorlar
Evet t
Altinda beyaz olur
Essah mı
Hıhı essah
Mmmmmm çok güzel olu
Sanmam
Ablam yaptırdı onun ten rengi açıldı 1 ton falan benimde açılır diye düşünüyorum
Ne kaa kıl varsa demek
kararmada olabilir
Pussyne mi
Vajina için mi
Komple
Ben orası için duydumm sadece normal vücuda yapılıyomu bilmiyom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?