Güzellik & Bakım Makyaj kadını ne kadar değiştirebilir? desperate06 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Evet arkadaşlar bir makyaj bir kadını ne kadar değiştire bilir? Güncellemeler+1 yıl Estetikmi makyaj mı? Makyaj kadını ne kadar değiştirebilir? Cevapla Makyaj Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
PisiPisiMia Takip Et FenomenBilge Yaş: 31 +1 yıl Bu fotoğraftaki kız bence estetikli. Makyajla değişilmez öyle. Makyaj insanı değiştiriyor tabii ama bu kadar da değil. 1 1 Yorumla desperate06 +1 yıl İmkansız gibi geldi bu kadar değişmesi Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Para ve kas erkeği ne kadar değiştiriyorsa o kadar kfkfkfk 1 1 Yorumla desperate06 +1 yıl Allah Allah para herkesi değiştirir :D Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Aşırı değiştiriyor evlenmeden önce yüzünü yıkamak lazım :D 0 1 Yorumla desperate06 +1 yıl Makyajla bu kadar degisirmi
Disiaslanımben Takip Et Master Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 405 cevap paylaştı. Bu makyaj degıl zaten makyaj var olanı degıstırır bu kendınde varolmayana ulasmıs sjsjsjs 2 1 Yorumla desperate06 +1 yıl Haha çok sasirdim Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 355 cevap paylaştı. Tanınmayacak kadar değiştirir.Eski sevgilimi tanıyamamıştım. Şaka falan değil ciddiyim. 1 1 Yorumla desperate06 +1 yıl Biz niye degisemiyoruz babacan Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bazı kadınlar makyajsızken Hayriye, makyajlıyken Pelinsu oluyor 0 1 Yorumla desperate06 +1 yıl Erkeklerde yok böyle bir şey ya bir kas yaparsan o oluyor oda tipi değiştirmiyor Yorumla
asyacim33 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Bu makyaj değil bu estetik 1 1 Yorumla desperate06 +1 yıl Bilmiyorum artık Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kız da makyaj yok estetik var 1 1 Yorumla desperate06 +1 yıl Çok şaşırdım makyaj ile zor bence Yorumla
Ebru-F Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Burada estetik var sadece makyaj değil resimde 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu fotoğraftaki kız bence estetikli. Makyajla değişilmez öyle. Makyaj insanı değiştiriyor tabii ama bu kadar da değil.
İmkansız gibi geldi bu kadar değişmesi
Para ve kas erkeği ne kadar değiştiriyorsa o kadar kfkfkfk
Allah Allah para herkesi değiştirir :D
Aşırı değiştiriyor evlenmeden önce yüzünü yıkamak lazım :D
Makyajla bu kadar degisirmi
Bu makyaj degıl zaten makyaj var olanı degıstırır bu kendınde varolmayana ulasmıs sjsjsjs
Haha çok sasirdim
Tanınmayacak kadar değiştirir.
Eski sevgilimi tanıyamamıştım. Şaka falan değil ciddiyim.
Biz niye degisemiyoruz babacan
Bazı kadınlar makyajsızken Hayriye, makyajlıyken Pelinsu oluyor
Erkeklerde yok böyle bir şey ya bir kas yaparsan o oluyor oda tipi değiştirmiyor
Bu makyaj değil bu estetik
Bilmiyorum artık
Kız da makyaj yok estetik var
Çok şaşırdım makyaj ile zor bence
Burada estetik var sadece makyaj değil resimde
Bazılarına evrim geçirtiyor
Çok değiştirebilir.
😂😂😂