Güzellik & Bakım Bir kadının dudak üstü tüyleri biraz çıkmışsa tiksinir misiniz? frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Yanınızdan geçerken gözünüz takıldı mesela ya da bir taşıtta yanınızda veya ön koltuğunuzda oturdu? Bir kadının dudak üstü tüyleri biraz çıkmışsa tiksinir misiniz? Cevapla Kadın Soruları Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Tüy beni tiksindirmez. Ama böyle siyah kıllar olursa içimden bir de kadın olacak derim 😂 0 7 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Bence alıştırdılar kadınlar tüysüz olacak diye ondan böyle oldu 😂 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Tüy normal siyah Kıllar itici Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Bence kadınları salın 😂 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl İyi valla bıyık bıraksınlar tam olsun 😂 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Sakalla da taçlandıralım 🥳 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl O olmadan olmaz zaten Yorumla frenchgirl16 +1 yıl 😂🥳 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Selamlar,Evet biraz tiksinebilirim ama sevdiğim kadınsa hayır tiksinmem hiç bir şekilde. ama yine de bakımlı olmak her zaman için güzeldir :) 0 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Yani bir kadın olarak ben sevmiyorum Bana göre itici 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 588 cevap paylaştı. Biri var ikidir denk geliyoruz var ve sanırım bi dahaki karşılaşmada almayı önericem izin verirse orada ben alıcam 😂😂 1 0 Yorumla
Masörzafer Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Normal bir şey dişlerini fircalamayan insanlar birbirinden tiskinmez farzetki kıllı bı bayanı emmezmisin sevdiğim olunca 🤭 0 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Biraz çıkmışsa önemli değil bence ama bakımsız bakımsız duruyorsa kötü görüntü 0 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Onun bile yakıştığı insanlar var. (Ama çok fazla değil bunlar) 😆 0 0 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Ne kadar belirgin olduğuna bağlı çünkü her tende aynı durmuyor. :D 0 0 Yorumla
tommymaxwell Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 83% +1 yıl ben erkek olarak dikkat ediyorsam o da kendine dikkat etmeli 0 0 Yorumla
Klastar Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl İnsanların hormonal hastalıkları olabilir tiksinmem 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 3b cevap paylaştı. tiksinirim midem bulanır kusarım 0 0 Yorumla
Emir_SYS Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Ben tiksiniyorum hoşuma gitmiyor Hele yemek yerken görsen daha kötü ne bileyim ben sevmiyorum 0 0 Yorumla
nedenromeodeğilimben Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İnsanlarda tüy olmaz hayvanlarda tüy olur 1 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Evet bi zahmet bıyıklarınızı alın 0 0 Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Kadın dikkat etmeli buna. Güzel görünmez. 0 0 Yorumla
Kani666 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Tiksinme değilde sevgilim değil bacım olur 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı. Buracak kadar değilse cımbızla yolarim 0 0 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 825 cevap paylaştı. İple alıyorlar zaten. 👍 0 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bir ara iğrenç geldi Bir ara normal karşıladım 0 0 Yorumla
ErtugrulFurkan Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 418 cevap paylaştı. hayır tiksinmem 0 0 Yorumla
Mahmut82 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 80% +1 yıl Evet 0 1 Yorumla Mahmut82 +1 yıl Ama yüzün çok güzel Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 381 cevap paylaştı. Hayır tabiki 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Selam gadası 🙃
Tüy beni tiksindirmez. Ama böyle siyah kıllar olursa içimden bir de kadın olacak derim 😂
Bence alıştırdılar kadınlar tüysüz olacak diye ondan böyle oldu 😂
Tüy normal siyah Kıllar itici
Bence kadınları salın 😂
İyi valla bıyık bıraksınlar tam olsun 😂
Sakalla da taçlandıralım 🥳
O olmadan olmaz zaten
😂🥳
Selamlar,
Evet biraz tiksinebilirim ama sevdiğim kadınsa hayır tiksinmem hiç bir şekilde. ama yine de bakımlı olmak her zaman için güzeldir :)
Yani bir kadın olarak ben sevmiyorum
Bana göre itici
Biri var ikidir denk geliyoruz var ve sanırım bi dahaki karşılaşmada almayı önericem izin verirse orada ben alıcam 😂😂
Normal bir şey dişlerini fircalamayan insanlar birbirinden tiskinmez farzetki kıllı bı bayanı emmezmisin sevdiğim olunca 🤭
Biraz çıkmışsa önemli değil bence ama bakımsız bakımsız duruyorsa kötü görüntü
Onun bile yakıştığı insanlar var. (Ama çok fazla değil bunlar) 😆
Ne kadar belirgin olduğuna bağlı çünkü her tende aynı durmuyor. :D
ben erkek olarak dikkat ediyorsam o da kendine dikkat etmeli
İnsanların hormonal hastalıkları olabilir tiksinmem
tiksinirim midem bulanır kusarım
Ben tiksiniyorum hoşuma gitmiyor
Hele yemek yerken görsen daha kötü ne bileyim ben sevmiyorum
Yo tiksinmem :D
İnsanlarda tüy olmaz hayvanlarda tüy olur
Evet bi zahmet bıyıklarınızı alın
Kadın dikkat etmeli buna. Güzel görünmez.
Tiksinme değilde sevgilim değil bacım olur
Buracak kadar değilse cımbızla yolarim
İple alıyorlar zaten. 👍
Bir ara iğrenç geldi Bir ara normal karşıladım
hayır tiksinmem
dikkatimi cekmez
Hiç sevmem ayrılma sebebi iyyy
Normal karşılarım
Evet
Ama yüzün çok güzel
O ne öyle ya ıyy
Görmem bile.