Makyaj; insanın kendini diğerlerine beğendirmek için girdiği çabadır, ambalajına gösterdiği özendir. Kendini seven biri zaten makyaja gerek duymaz. Makyajın azına da çoğuna da katlanamıyorum. Makyaj yapan herkesten nefret etmiyorum elbette çünkü bu insanların tercihi. Ve ne yazık ki makyaj yapmasına rağmen sevdiğim pek çok kişi de var ¢
Gündelik hayatımda ya hiç ya da hafif yaparım ama akşam çıkacaksqm yemeğe, bir şey içmeye veya bir davete katılacaksam özenerek makyaj yapmayı severim. Yüz hatlarını ortaya çıkarmak için. Farklı bir insana dönüşecek kadar makyaj yapılmasına bende karşıyım
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani elbette özel günlerde özenmek gerekiyor. Ama yuzu guzel olan kadinlar bile her gun makyaj yaparak yuzlerine aslinda zarar veriyorlar. Dogal guzellik algısı kalmadi artik maalesef.
Bazenleri soluk cildi renklendirmek adına hafif bir makyaj güzel gelebilir insana fakat ağır makyaj badana boya gibi oluyor gerçekten bazenleri insanların yüzüne bakarken hiç hoşlanmıyorum bundan beton gibi oluyor
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sınırda yok kapatici pudra krem far kac saat yuz nefessiz kaliyor.
Makyaj yapmadan çıktığım zamanlar çoktur makyajı keyfi olarak arada yaparım hem cildim içinde önemlidir bu. Her dışarı çıktığımda kapatıcı kullanmayı uygun görmem. Bazen sadece bir rimel olur
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Özünde süslenmek özenmek guzel tabi ama işte ölçülü olmasi daha hos.