Evet ben güzel bir kızım
Hayır, beğenmeyebilir o kadar da iddialı değilim
Şansımı denerim. güzellik göreceli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bir erkek güzelliğe önem veriyorsa sadece niye fotoğrafınızı atasınız ki? sizi siz yapan şey sadece suratınız değil ki? bir ruhunuz var, bir kişiliğiniz var, bir karakteriniz var.
Güzellik önemli demek sıkıntı mi?
Güzelliği yanlış yerde aramak sıkıntı. Mesela sen güzel olduğun için o adamı elde ettin, başına bir olay geldi yüzün çizildi vs kaza geçirdin. Yüzün eskisi kadar güzel değil, şimdi ne olacak? Seni sadece yüzün için seven adam bırakıp gidecek seni ve yalnız kalacaksın. Yani olaya sadece tek pencereden bakıyorsun.
Sadece yüz için seven birini kastetmiyorum elbette.
Bide sevgisi olan insan oran buran çizildi diye seni bırakmaz ki
Benim kastettiğim sanaldan yüz atmalar oluyor
Ve güzelliğe önem verdiğini açıkça dile getiren biri
Güzelliği her çey gören biri değil asla
Çizilmek en basiti bir kaza geçirdin çenen parçalandı mesela? Uzun bir süre çirkin kalacaksın belki hayatın boyunca? Duracak mı yanında sanıyorsun sadece yüzüne bakan biri.
Sadece yüzüme bakan biri yanımda kalmaz da ben zaten böyle birini kastetmiyorum
Genel olarak dış görünüşe bakıyorlar ve bu yüzden de ben görünüş tamamen önemsiz diyemeyeceğim
Ama asla sevgiyi oluşturan şey olmamalı görünüş
Keşke sevgiler tamamen içten olsa ama bu mümkün geliyor mu
dış görünüş hikaye ya zaten istesen sporla toparlıyorsun, kıyafet desen kadın ne giyse yakışıyor.
İçten gelen bir güzellik olduğuna da inanıyorum
Bir bakış gülüş duruş bütün aslında
iyi de senin sorudaki adamın derdi iç güzellik değil işte iç güzellik olsa konuşmasından etkilenirdi zaten. derdi suratını görüp beğenip beğenmeyeceğini söylemek.
Sanalda bu tarz durumlar olabiliyor diye sordum
İnsanlar bu şekilde diye sonuç olarak hepsi sadece görünüş düşünüyorsa sadece bu tabii ki hoş değil
çoğunluk bundan ibaret maalesef pembeli arkadaşım.
Ve evet beğenmedi diye konuşmayacaksa falan bana da ters geliyor ama ben de düşünüyorum yani belki de merak ediyor falandır empati yapmaya çalışıyorum
Cevap
0Cevap
Aslında kendimi beğeniyorum ama bunu diyen birine atamam
Neden
Beğenmeme ihtimali beni üzer
Sen bensin🙈
Tüh💞😂
Ya napalım herkes beğenemez ama
beğenilmezsek de üzülürüz dimi djddhd
Oysa çirkin değiliz ama mükkemel olmadığımı biliyorum
Benim özgüvenim kırılır
Benimde zbhzhxx
Bunu söyleyen oldu. Attım. Beğenmedi. Cesaretim kazandı. Özüvenim kaybetti..
Cesaret herkeste bulunmaz ama 🙈
Yine de cesurca tebrik ederim, kazanan cesaretin değil aslında beynin oldu, o adam seni sadece dış görünüşün için beğenecekti senin başka bir önemin yoktu.
@SadrazamPower normalde de gerçekten talibimde çoktur. Seven beğenende çoktur ama öyle dediği için bir üzüldüm.. Hayırlısı..
Evet güvenirim, kendimi beğeniyorum.
Güzellik görecelidir.
Hayır üstün alman ırkına benzemiyorum
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?