Sarışın olmak her genç kızın hayali midir?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Sarışın olmak her genç kızın hayali midir?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Hiç özenilecek bir yanı yok. Tenin aşırı hassas oluyor, güneş zarar veriyor, insanlar tatilde bronzlaşırken sen kızarıyorsun. Lekelenmeye müsait oluyor o yüzden iyi korumak gerekiyor. Ayrıca yüzünüz makyajsız soluk görünüyor.. her bakımdan zor 😄 Ama birkaç artısı da var tabi sarşınlar tüysüz olur mesela bu güzel bişey. Görünüş olarak da biraz dikkat çekici olabiliyor
Hiç sarışın olmaya özenmedim, bir kere bile saçlarım sarı olsa da gözlerim renkli olsa tenim bembeyaz olsa vs. düşünmedim.
Annem bazen der "dedenizin göz rengini (mavi) almamışsınız hiçbiriniz" ben her zaman göz rengimi dahi sevmişimdir, esmer olmaktan da çok memnunum ☺️☺️
Hayır ben ozenmiyorum. Kumralligimdan mutluyum
Ama bazen acaba gözlerim renkli olsa nasıl olurdu diye düşünüyorum sonra hemen geçiyor o düşünce de çok dert değil böyle güzelim

Hayalim değil. Özentiler böyle olup çıkıyorlar piyasaya.😂😂
Cevap
11Cevap
Çoğu kadının hayali olabilir.
Benim hep uzun siyah saçlar hayalimdi ve gerçek oldu da ☺️
Doğal sarışın güzel duruyor lakin boyatan kişilerede yakışıyor ama herşeyin doğal hali daha güzel her zaman
Hayalim siyahi olmak ama tam tersi tenim çok beyaz 😭 Sarı saç gerçekten zevkime uymuyor. Bronz veya siyah ten + koyu saç>> benim için
Her genç kız demeyelim de çoğunun hayalidir boyatmalarından anlıyabiliyoruz
Sarışın hatunlara uyuz olurum gadası... esmerler, kumrallarla iyi anlaşırım👍🏻😅
Evet hayalleridir ama olamadıkları için “hayır hayalimiz değil o da nerden çıktı hiç de beğenmem sarışınlığı” şeklinde sarışınlığı kötülerler.
Allahım bin şükür ya rabbi kumralım. Kendimi bildim bileli sarışınlar beğeni anlayışıma hicbir şekilde uymuyor.
Ben buğday tenliyim daha da esmerleşmek hayalim 😄 Sanmıyorum
Bu artık hayaller kurulacak bir şey değil bir paket boyaya bakar 😄
ben sarı saçı çok seviyorum ama asla boyatmam açıcılarla açıyorum sadece
Doğal sarışınlara yakışıyor ama boya olanlar yapay duruyor. Doğal renk her zaman iyidir 💅
Hayır sanmıyorum ben yaptırmak istedim ama yakışmaz diyr cesaret edemedim.
Hayalım değil ama kendime yakıştırıyorum sarı saçı :) yine boyatırım
Hayıır sarışın olmayı hiç istemem iyi ki de değilim 😅
Bazıları Esmer seviyo ama bence kadın sari veya kumral olmali
Benim değildi hiç bir zaman da olmadı. Ben kumral olmayı hayal ettim hep.
Dikkat çekmek isteyen hipergami ve ilgi delisi kızların diyelim.
Bence sarışın değilde esmer olmaları çok daha dikkat çekici oluyor
Hayir ama insan kendinde olmayani istemeye cok musait bir yapida. Sarisinlar da bir kez de olsa hayatlarinda esmerlere imrenmistir diye rahatlikla soyleyebilirim. Kendinde olmayana bir merak ve ilgi duyuyor insanlar.
Yoo bn siyah saçlı beyaz tenli halimden gayette memnunum
Başka kızları bilemem ama hiç sarışın olmayı istemedim ☁️
Hyr benim değil ben memnunum saç rengimden kumral
hayır değildir knk ben kıvırcıkları seviyorum kızıl saçta hoş
Hayır, her önüne gelen sarışın oluyor ama sarışınlığın hiçbir çekiciliği yok (bence)
Ben tam tersine esmer olmayi istedim hep. ya da siyahi insanlar gibi koyu bi tenim olsun, saclarim orgulu ya da rastali. Bunu istemistim hep ama kumralim😔
Değil tabiki ben iyi ki esmerim memnunum sarışın olmak bence bi ayrıcalık değil.
Bilmem bence değildir ya
Sarışın ve akıllı olsun ama.
Ben de dahil etrafımda hiç ayyy keşke sarışın olsam diyen birini hiç görmedim ama istiyenler varmıdır elbette vardır
Ahahahah bazıları çakma sarışın😂😂😂😂😂😂😂
😂
Hayal mi kaldı arkadaş paran varsa her türlü moda girersin. 3,4 saat kuaförde kal ne istersen olursun. Ya da estetik cerraha git 😅
Evet ben esmerliğimden hiç memnun değilim mesela
Bamya yemeği et ister sarı saç g... t ister gadası
Haklısın
Anladın sen onu
Anladım
Yani sarı saçı severim ama kendi saçımdan memnunum :))
Ben kumralim ama kumral olmak bile hosuma gitmiyor keske esmer olsam ah o kavruk tenlerj cok guzel benim ise bembeyaz ve cok cabuk kizariyor hassas yani guneste bronzlasamiyirum cok kotuu.
Hayır değildir sacı cok yıpratır gelecek yıllarıda dusunmek lazım kel kalabilirsiniz
Sarışın esmer fark etmez de her genç kız güzel olmak ister muhakkak (ben kumralları ya da açık kahverengi saçları aşırı beğeniyorum 😍)
Hayır hiç özenmedim esmerim mutluyum😂
Her sarışın güzel olacak diye bir şey yokki
Hayır değil. Gayet memnunum
Hiç böyle bi hayalim yok.
Sarışın çirkin kadın > esmer en güzel kadın
Benim değil hiç olmadıda.
Esmer olmak en güzel şey bence
Sonradan olunabiliyorsa neden olmasın
Fjjtjgkgkg güzel şaka
Yoo benim asla yapmam dediğim şeylerden bro o
Yok benim hayalim değil esmer olmak benim hayalim.
Benim asla hayalim olmadı olmayacak da
Kesinlikle hayır ben halimden çokkk memnunum 🤗
Gercek sarışın daha guzel ya çakmalar degil
Hayali değil de merak ettiği bir şeydir 😊
Yok değil hiç hayal etmedim
Sarışının adı esmerin tadı derler😇
Hayır renkli gözlü olmak her genç kızın hayali
ben doğal sarışınım
Esmerlere sormak lazım 🤭
Şahsen benim değil, esmerler daha ilgi çekici.
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?