Sosyal medyada son zamanlarda çok fazla karşılaştığım için buraya yazma kararı aldım.. Böyle kızlar görüyorum kendini sarışın olarak sınıflandırıyor, deliye dönüyorum onlar yüzünden.Saçları en az böyle sarı ve ten rengi beyaz olmayan kızlar lütfen kendinize sarışın demeyin ✋🏻GERÇEK bir sarışın olarak kumral kızların kendini sarışın sanmasından rahatsızım, sizce haksız mıyım?
Bu toplum algısı. Eğer saçların kumral tenin beyaz ise sarışın sayılıyorsun toplumda. O kadar ciddi bir durum yok bence. Sonuçta siyah saçlı birisine gidip sarışınsın demiyorlar, benzer şeyler.
6
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Maalesef kahverengi saçlı ama sırf renkli gözlü diye kendini sarışın sanan birini gördüm
Alttaki resimdeki böyle sarışın renkli kizlar doğmuyor buğday rengi benzeri doguyor resimdeki saçı boyalı olmali saçı boyamak herkes öyle olur sarışın aramanın anlamı yok isteyenler bulursun siyah saçlı boyarsin sarışın olur siyah saçını boyayarak oluyor sarışınlar kaşlara bakınca anlaşılıyor saçlar boyalı olmasi olmaması ben anlıyorum vücudun başka yerdeki kıllarında rengi aynı olmali