Ekonomi kötü nasıl olsa diyip olan parayı da harcıyorum.
Bir tırnak için 520 TL vermek bile normal geliyor artık.
Nasıl olmuş sizce, değer mi?

Ekonomi kötü nasıl olsa diyip olan parayı da harcıyorum.
Bir tırnak için 520 TL vermek bile normal geliyor artık.
Nasıl olmuş sizce, değer mi?

Kırılma ama çok kötü olmuş 500 lirayı geç 50 lira bile etmez. Ek olarak 500 lira harcamak sana koymuyorsa yani değerli görmüyorsan ekonominin çok bi önemi yok senin hayatın
Paran varsa ve yaptırdıktan sonra mutlu olduysan başkasının ne dediğini önemseme.. Fikrimi sorarsan da çok şık ve güzel olmuş bence, güle güle kullan 😊
Cevap
29Cevap
Kişinin kendi kararı. zaten ucuz yok
Saçma yani 500 liraya bir sürü yiyecek alırdın onu yaptın 1 2 gün sonra yine bakım gerektirecek para bankadan geliyorsa bedava olabilir yani kolayca kazandığın parayı böyle saçma bir şeye veriyorsan mantıksız yani.
Valla ben bugün 290 TL' ye 9 tane aylarca kullanabileceğim ip aldım acaba iyi ettim mi diye düşünmüyor değilim ama malûm zam gelebilir😅zevkler tabi ki farklı ama kısa ömürlü bir şeye bu kadar para vermek biraz gereksiz gibi. Yine de dediğim gibi verdiğin para seni yormuyorsa sorun yok çok güzel güle güle kullan 💖

Yuhh yani
100-200 anlarım da 500 biraz abartı sanki. Ama maddi durumun kaldırıyorsa sorun yok. Tırnaklara puanım da 5/10
Gelir - gider durumun nasıl bilmediğimden olumlu ya da olumsuz yorum yapmam doğru olmaz. Yakıştırdıysan ve mutluysan güle güle kullan.
500 TL çok tırnak için. Ben 200'e yaptırıyorum her yerde 200 250 arası diye biliyordum, oldukçada temiz bir yer gittiğim yer..
Protez tirnak gormeyi sevmiyorum.
Herseyin dogal olmadigi su zamanda bari tirnaklar duzgun kalsaydi...
500 ya da bedava. Degmez.
Çok basit bu. Daha güzel frenini olanları var düz beyaz ama siz renkli seviyorsunuz herhalde
Esas saçmalık kadının mantıklı, tasarruflu hareket etmesini beklemek.
Bence gelirine göre harcadıysan normal mesela maaşindan 1000 tl kenara atıp kalanını harcıyorsan sonuçta çalışıyorsun harca ama eğer kuruşuna kadar harcıyorsan birikim yapmanı öneririm
Çok gerekli değilmiş yani olmasa da olur bir şey bu ekonomide
Banaitici gleiyor bu tornaklar sevmiyorum bu tırnaklarla yemek yapanın yemem
B0k ye
Heee heeee
Sen ucuz bile vermişsin. Arkadaşım 600e yaptırıyor.
burada çok ucuz ya neden bu kadar pahalı bu değmez yani
Çok fazla ve gereksiz olmuş. Güzel yapmış ama bu desene bu renge değmez.
Biraz estetik operasyon meraki var galiba dudaklar da botoks mu
Tırnak için 500 ₺ verebiliyorsan ekonominin sana pek bir zararı olmamıştır diye düşünüyorum 🤭
Yani herkesin zevki farklı tabi ama hakikaten hiç fiyatını hak eden bir tırnak olmamış gerçekten berbat olmuş
Hayatta şuna 520 TL vermem.
20 tane kitap alırım onun yerine ama herkesin önceliği farklı tabi.
500 tl çok iyi yaptırmışsın, daha yüksek fiyatlara yaptıranlar var, güle güle kullan.
Sonrada asgari ücretle geçinemiyoruz diye çıkıyosunuz 😁
Parası olana sıkıntı yok. Maddi olarak seni zorlamıyorsa 5 bin de verilir
renkler ve zevkler farklıdır ama daha güzel yapıp daha ucuz yerler var iyice araştırmanı öneririm
Verecek paran var ki yaptırıyorsun
Evet daha mantıklı şeyler yapabilirdin
Paranı istediğin gibi harca. Senin paran 🖤
Ben yaptırmazdım ama çok güzel olmuş 😍
Gerçekten güzel olmuş
Hayır değil gayet güzel olmuş
Evlenmekten vazgeçiyorum
Battı balık protez tırnakla gezer hı 😂
Tırnağa verecene güzel birşeyler alırdin
Fotoğraftaki güzel ama ben 500 lira vermezdim 💅🏻
Durumun iyiyse 1500 ver
520 tlye 13 tane et döner yerim mk
" Erkek kafası " dedikleri bu olsa gerek. 😂
@kucukomerfarukk3535 :D sen de erkeksin kanka anlaman lazım beni :D
Yani haklısın, ama ben o kadar parayı yemeğe vereceğimi sanmıyorum. 😁
Ben parayı genelde yemeğe harcadığım için :D
Tercih meselesi, ama ben olsam o kadar parayı " Yazık günah " diye düşünüp en azından bitmeyecek veya uzun süre kullanabileceğim bir şeye harcardım.
@kucukomerfarukk3535 Yani kişiden kişiye göre değişir :D Beni yemek yemek mutlu ediyor
Saygı duyarım, sonuçta her birimiz farklı özelliklere, karakterlere sahip insanlarız. Hepimizin istekleri, sevdiği şeyler farklı.
Ama " 520 TL'ye 13 tane et döner yerim " demene kesinlikle katıldım. Hem gerçek manada katıldım, hem de gülmekten katıldım. 😂
@kucukomerfarukk3535 Eyvallah brom :D zaten yılbaşından sonra zam gelecek 13 tane de yiyemeyeceğiz artık varken yiyelim bol bol :d
Vallahi, Allah şahidim ki; şu anda 13 tane et döneri 1 ay boyunca bile yiyemiyorum. Ayda en fazla 4-5 tane yiyebiliyorum. 😁
Güzel olmuş güle güle kullanın
zaten her yeriniz sahte takma yapma boya vs vs vs
Bunu yaptırdıysan b*k gibi olmuş knka
Paran varsa ne istersen yaparsın bize ne
Yuoo çokta ucuz
Gayet guzel olmus , pişman olma keyfini süt👍
O paraya degseydi en azından
kadının bakımı komple zarar
Reis olmamis ya bi dahakine başka yerde yaptır
çok güzel olmuş 💜
Çok gereksiz bir bakım çok saçma bence ama 🤔🙄🙄
ben olsam sadece ağda yapmaya para veririm.
Afiyet olsun :D
Değmez aga boşverin tırnağı falan
Güzel olmuş
Zengin isen değil
saçmalama
sevgilinin belini parcalarsin bu tirnaklarla
Gerçek bi asko kusko
Hayır değiş
Biraz sacma
Pahalı ama cok iyi
Mantıklı değil bence
Ben 500 tlye Gratis'e giderdim