155 boy 55 kilo
Yaş 24. Spor diyet saç cilt bakımı giyim kuşam bakimliyim ama kimse bakmıyor bana yüzümde büyük kusurlar yok alnım geniş sadece kimse beni begenmiyor. Bugune kadar talibim olmadı.
155 boy 55 kilo
Yaş 24. Spor diyet saç cilt bakımı giyim kuşam bakimliyim ama kimse bakmıyor bana yüzümde büyük kusurlar yok alnım geniş sadece kimse beni begenmiyor. Bugune kadar talibim olmadı.
ya bence kafana takmana hiç değmemeli. İnsanların belli güzellik algıları var herkeste bu böyle olmaya başladı bu maddelere uymayanlar kendini kötü çirkin hissediyor bence bu böyle olmamalı herkesin zevki rengi farklı değil mi? Biri seni beğense bile dış görünüş cidden bir yere kader nasip kısmet bu işler bozma moralini
Fazla kafana takma ne olacağı belli olmuyor. Mesela ben sarışınım ve çoğu kişi bunun iyi olduğunu düşünüyor ama kızların çoğu sarışın sevmiyor. Aslında hiç bir şey göründüğü gibi değil. Ne kadar şanslı dediğin kişi gerçekte o kadar şanslı olmayabilir
Bana kalırsa beğeniliyorsun ama sen öyle zannediyorsun bende spor yapan biriyim yakışıklı biriyim ama bedensel engelliyim aşk konusu hiç açılmıyor bana karşı
5 defa reddedildim zaten bu halim yüzünden
siteye bi foto at özgüvenin yerine gelsin. bu sitede henüz hiçbir kadına çirkin denmedi. kokuyorum çok terliyorum obezim diyene bile bayılırım dediler :DS
Ben sordum bana deniyor
herkes güzel olmak zorunda değil kardeş elinden geleni yapıyosan gerisi kısmet
Saçmalama diyorlar gayet fotoyu görmeyince konuşuyorlar öyle boş boş bayılırım bilmem ne diye
@GreenLover sitede gelişme var o zaman
@pretty444 dostum gördüğümü söylüyorum sakin
@pretty444 Sizce olmuş mu? ↗ baksana şuna
Bu kız benden epey güzel ben basbaya cirkinim
kızın yüzü zaten yok. göbeğine bile çok güzel demişler. kişi bazlı söylemiyorum ama kocaman bi göbeği gerçek hayatta 50 kişiden 1 2 kişi anca beğenir. ama sitede 50de 48 bayılıyor sözde
@pretty444 evet ben de zaten biraz övgü alıp mutlu olursun dedim
Cevap
20Cevap
Klasik güzellik algısına uymak zorunda değilsin
Nasıl kimse beğenmiyor, bence sen bakmayı bilmiyorsun çevrene, bak ben sana hayal satmıycam gerçekleri aktarmak istiyorum. Belki çevredeki kızlar kadar güzel değilsin ama inan bana herkesin bir alıcısı var, senden hoşlanan mutlaka olmuştur, belki de sen beğenmedin. Bir de bakışlar çok önemli, kendinden emin duruşun ve düzgün diksiyonun varsa bence kendini flört anlamında geliştir.
Hep bu televizyon ve sosyal medyanın yüzünden oluyor bunlar, arkadaşlar kendilerinizi filtreden ayırmayan insanlarla kıyaslamayın. Bu çok tehlikeli bir şey..
Ben sokaktaki kizlardanda kotu görüyorum kendimi öylede zaten.
Sosyal medyadaki kızlarla kiyaslamiyorum kendimi.
Yoldan geçerken insanlar yüzüne bakıyorsa dikkat çekiyorsun demektir. Önemli olan dikkat çekebilmektir. Tabi eğer güzellik senin için bu kadar önemli ise bu detaylara dikkat et bir zahmet..
Yüzüme bakan yok sokakta kimsenin ben onların yüzünü inceliyorum onlarda da çirkinim
Sen yanlış yere bakıyorsun o zaman..
Sen kendinle çok ilgilendiğin için sana öyle geliyordur neden sana bakmasınlar öyle düşünme lütfen
Aynı boydayız 150 boyum aramızda 5 cm in lafı olmaz sanırım 😊
Olduğun gibi devam et. Insanlar seni sen olduğun için sevsin.
Bu kadar uğraşacağına at bir resjm. oyle yorum yapsın insanalr guzelligine
Talip ne lan senin derdin koca mi. Hem de bu yaşta.
beğenmediğin kısımları öne çıkartacak makyajlar yap. güzellik bir kalıp değil unutma. seni güzel bulan biri mutlaka olur.
Olabilir boyun kısa biraz o etkiliyor yüzünde öyle şahane değilse olmaz yani
Evet
Maaş kartın için talip olur belki erkekler
İş bulamıyorum ki tipten.
Maaş kartım olsun 30 yere başvurdum alinmadim
Aaa benimde öyle aman zaten biz evlenip anne olsak ne olacak yaa hadi erkek çocuğumuz olursa tipi çok önemli değil ama kız olursa topu diker yani
Erkekler benim asabımı çok bozuyor kadınlar kolay iş buluyormuş en tipsiz kadın bile işsiz kalmazmış demezler mi bir de
Aynen
Benim boyum 152 ve zayıfım beni beğenenler oluyor özellikle güzel giyinince
Belki de çok güzel olduğun için kimse yazmaya ya da sana yürümeye cesaret edemiyor
Bende öyle hissediyorum hatta insanlar güzel diyince de yalan söylüyorlar gibi geliyor
Kiz eminim ki güzelsindir, ama kendini daha iyi hissedeceksen tarzını değiştirebilirsin
Bende kisa boylu kizlardan cok hoslaniyorum. keske tanisabilsek
Ben sana yardim ederim sorunun nerden kaynaklandigini buluruz guven bana.
Bence cok asiri sisman olmayan herkiz guzel olabilir
Bende 154 um saçımı düzlestiriyom kaşlar alıyorum çok güzel oluyorm
Bende yapıyorum ama olmuyor
Vala bilmiyorum dar giyiniyorm ben beni beğenen oluyor ama dediğin gibi ciddi olan istedgm gibi biri olmuyo hep zaman geçirmek için karşıma. cikiyolar
Bende dar giyiniyorum ama kimse cikmiyoe
Hmm
Bir gün talibin seni bulur isyan etme ;)
Giyim cok önemli bide doğru makyaj
Nasıl güzellik ariyorsun anlamadm ya
Abartiyorsunuz ya her insan güzeldir ya
Olur öyle şeyler
Alt yapi kotu demekki
Bu zamanda görücü bekleyerek hata yapıyorsun 😀
Beğenmesi gerekmez
Ben bakarım
olur her körün bir topal alıcısı olur
Sen bunu beğen ben seni bulayım
Bırak doğal kal
Kime göre neye göre