Makyajla güzelleşememek diye bir şey yok mesela daha önce yüz felci geçirmiş insana makyaj yapıyorlar mükemmel Bir görünüşe ulaşıyor o yüzden yani belkide sen kullandığı malzemeler iyi değildir ya da belki de sen malzemeleri tam olarak iyi uygulayamadığı için böyle oluyordur Bir de böyle düşün çünkü makyaj çok değişik bir şey ve insanı tamamen değiştirebiliyor
hanımefendi lütfen kendinize bunu söylemeyin her insan güzeldir her insan özeldir bir insanda bir özellik vardır diğerinde size olan özellik yoktur ben sizi görmedim ama tüm kalbimle söyleyeceğim her bayan özeldir her bayan güzeldir onlar annedir onlar melektir
Tekniğini bilmiyorsundur her makyaj her yüze olmaz bazısı hafif makyajla iyi gözükür bazısı ağır makyajla yüz analizi lazım sana youtube da Aly art var inglizcen varsa ben orada kendi tipimin analizini görmüştüm artık hep öyle makyaj yapıyorum ve insanlar beğeniyor halbu ki çok hafif makyaj yapıyorum 🤣 agır yapınca yaşlı ve çirkin duruyorum mesela ama benim bir kuzenim var onada ağır makyaj hafif duruyor hafif makyaj yaşlı gösteriyor kemik yapımız farklı olduğu için
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Herkes kendince güzeldir. Siz de kendi güzelliğinizi boyayla değil duru güzelliğinizi keşfederek bulursunuz. Kendinizi üzmeyin. Gençsiniz yaşıtlarınız tarafından daha çok beğenilirsiniz. Moral bozmaya çalışan taş kalpli insan çok. Onları umursamayınız.
Soruyu nasıl okudu isem. Makyaj ile bile güzelleşiyorum diye😅😅😅... Neden öyle düşünüyorsun. İmm ozguvenin dusmus ama. Öyle olduğunu dusunmuyorum. Kendine baktıktan sonra gayet alımlı biri olabilirsin bence. 😊
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benimde fiziksel ve kişisel özelliklerim kötü yani kendimi sevmiyorum. Bir erkeğin fiziksel özellikleri benimki gibi kötüyse sevilmez ama kadınlar sevilir ve kadınların ki kötü değildir. Her kadın güzeldir.