Güzellik & Bakım Hangisi sizce daha güzel? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangisi sizce daha güzel? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,1b cevap paylaştı. birincisi 0 0 Yorumla
mngkargo Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl ölürüm ölürüm ölürürrrrüüüüm seçemedim olmadı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sarışına bittim bee 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Aslında esmer çok daha güzel ama erkeklerin sarıyı seçeceğini tahmin ediyordum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fotoğrafta sarı olanın yüzü bebek gibi çıkmış, bu esmer olanın başka fotoğrafı var mı? Yorumla Soran +1 yıl Esmer olan oyuncu Damla Makar. Sarışın ise fenomen Melike Gündoğan. İkisine de bakabilirsin instagramdan. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hmm ikisinede iyice baktım, bence esmer olan daha güzel :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sarı saçlar güzel gözüküyor.
birincisi
ölürüm ölürüm ölürürrrrüüüüm seçemedim olmadı
😂😂😂
İkinci olan
Sarışına bittim bee
Aslında esmer çok daha güzel ama erkeklerin sarıyı seçeceğini tahmin ediyordum
Fotoğrafta sarı olanın yüzü bebek gibi çıkmış, bu esmer olanın başka fotoğrafı var mı?
Esmer olan oyuncu Damla Makar. Sarışın ise fenomen Melike Gündoğan. İkisine de bakabilirsin instagramdan.
hmm ikisinede iyice baktım, bence esmer olan daha güzel :D
B sıkkı