Moda & Stil Hangisi daha güzel sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Turuncu Yeşil Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangisi daha güzel sizce? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Elenìel Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl İkisi de yaşlı işi ve kötü görünüyor. Çok almak istiyorsan yeşil tercih et çünkü üsteki babanne işi 0 0 Yorumla
Ebediyyecey Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Üzgünüm ama bende arkadaşlara katılıyorum bende beğenmedim 0 0 Yorumla
KaplanBeyyy10 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yüz olarak ikisi de güzel kız ama elbise olarak turucu 0 0 Yorumla
anonimmbirkizz16 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Turuncu çok güzelmiş elbisenin ismi ne bende aliyim ndksksksks 0 0 Yorumla
KennethDT Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Elbiseleri mi yoksa kızları mı kastediyorsun anlamadım 0 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl İlla seçecek olsam yeşil derdim Turuncunun deseni göz yoruyor 0 0 Yorumla
Vazgeçtim__- Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Turuncu göz yoruyor yeşilli de piknik örtüsüne falan benziyor 0 0 Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeşil severim ama onun da modeli çok günlük 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Turuncu bence daha canlı daha sıcak 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Moda & Stil konusunda 882 cevap paylaştı. İkiside güzel değil 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hic biri 0 0 Yorumla
aysel747293 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Niye kapalı bunlar bu kadar 0 1 Yorumla tozluyoll +1 yıl Kapalı oluşu daha hos Yorumla
İbrahimBarannn Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Soldaki daha hoş duruyor sağdaki her ortama gitmez 0 0 Yorumla
LeydiStark Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl Moda & Stil konusunda 368 cevap paylaştı. hiçbirisi 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Turuncu 0 0 Yorumla
mimidoll Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl zevksiz 😄 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Senin zevkini görelim bebeğim Yorumla mimidoll +1 yıl exper seviyesi sorunsali 😃 Yorumla Soran +1 yıl 😅😅😅😅 oda senin problemin tatlım başka sefere Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
İkisi de yaşlı işi ve kötü görünüyor. Çok almak istiyorsan yeşil tercih et çünkü üsteki babanne işi
Üzgünüm ama bende arkadaşlara katılıyorum bende beğenmedim
Yüz olarak ikisi de güzel kız ama elbise olarak turucu
Turuncu çok güzelmiş elbisenin ismi ne bende aliyim ndksksksks
Elbiseleri mi yoksa kızları mı kastediyorsun anlamadım
İlla seçecek olsam yeşil derdim
Turuncunun deseni göz yoruyor
Turuncu göz yoruyor yeşilli de piknik örtüsüne falan benziyor
İkisini de beğenmedim 😓
Yeşil severim ama onun da modeli çok günlük
Turuncu bence daha canlı daha sıcak
İkisi de güzel değil bence.
İlk baştaki tam yaz kıyafeti