Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Kadınların süslenmesi saatler sürerken erkeklerin süslenmesi ne kadr sürüyor?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Kardeşim 2 dakikada bitiriyor işi
Çünkü o kadar bakımlı değiller hem de makyaj derdimiz yok :D
Bizde ben suslensemde hep en önde kapıda olurum. Eşimi beklerim adam her dışarı çıktığında dişini fircaliyor saçını yapıyor sanki kız öpmeye gidiyor tövbeler tovbwsi
Ahahah nedenini sorunca ne dio
Pislikmiym ben diyor
El/Yüz Yıkama : 30 sn
Diş Fırçalama : 1 dk
Ne Giyicegine Karar Verme : 1 dk
Giyinme : 3 dk 30 sn
Saç Tarama : 45 sn
Parfüm Sıkma : 10 sn
.
.
Toplam : 6 dk 55 sn
Erkegin makyaj sakalı; sakal olduk sonra bu iş tamam🤭
Her erkeğe yakışmaz sakal
Aslında doğru bi durum söylediğin ama sakalın yakışmadığı erkek içinde erkek gibi erkek dedirtecek bakışı verebilir mi ki
Her erkeğin karizması cekilig baskadr
Karizma ağır duruşta olur bence.. mesela kadın için güzel ayrı, tatlı ayrı, çekici ayrı diyebileceğimiz bi durum.. tatlı olursun ama güzel değildirsin.. bu karşılar mı karşılar ama güzel hatun diyemeyiz.. karizma durumuda böyle. Gördüğünde etkileyen halin adı karizma değildir ama etkileyicidir
Sn noluon peki bu durumda 🤪
Ona ben değil sen karar verirsin.. gördüğünü sevmek ile sevdiğine bakmak çok farklı şeyler.. ben çok şey olabilirim ama mesele karşıdakine göre olunca terazi sende.. gördüğün kadarım🤭
Görünen bsi yokki gözlükler dışında 🙄
Üçgeni sundum geometri dersine başladık, şimdide gözlerime bakıp hekimliğe mi soyunacaksın🤭 insan gözü ile değil kalbi ile sever; kalp de yeri olana gözler hep güzel bakar 😋
Edebiyat a basladn gene
Edebiyatçı falan misin
Kadın gördüm mü dayanamıyorum.. bilirsin çok seviyorum kadınları onlardan bende bi çok olsa🤪 karşımda kadın olunca ben bi şey yapmasamda kelimeler sanki yerini kendi ayarlıyor.. şiir diye bakıncada sözler edebiyat oluyor🤭
Ahahah
Zıkkım zıkkım ya ne 😂 başta seni hiç sevemedim ama denk gele gele didişe didişe minnak bi ısınma oldu.. seninle olan güzelleştiriyor.. biraz daha ısınırsa bizim kız rozetini kapacaksın 🤪
🤪🤪🤪🥶
Bu emojinin konulduğu yer sende ne bilelim artık.. çok sık rastlanır oldu🤭 yok bide ısınmak dedikçe buz dan hallere girmeler daha sıcaklığına ihtiyacım var der gibi 🤪
Bnce işine ne geliosa onu anlion
Pratik zekam alakalı kelime ürettim diyelim🤭 yani olumsuz bakıp sen sıcaklık sanırsın ben hala buz kesmiş vaziyetteyim diyede ifade edebilirdim.. ama sen benim yerimde olsan, karşındada bi sen olsa.. sıcak olanı mı seçerdin, olumsuzluk olan soğuk vurgusunu mu 😅
Kısaca işime geleni anladm de
Bak buradada işime senin gelmiş olduğun anlamı çıkıyor 🤭
🤪🤪🤪.
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Yarım saat yeterli olacaktır sanırım erkekler için. Bazen bi saati de bulabilir.⭐
#tubasueda 🍀🍀
Yaklaşık 1 saat süslenen erkek gördü bu gözler. Çileden çıkarsın gerçekten
İki tel saçları var zaten 1 saat ne sürdü acaba 😅
Bende 10-20 dakika. Bakım falan yapacaksam 1 saat falan olur
Elimizi yüzümüzü yıkama krem sürme saç tarama falan 5-10 dakika 🤣
15 dakıka. Saclara su vurursam 15 dakıka 20 saniye
Onların az dir
Valla 20 dakka sürer ☺️
Suslenmedigimiz için
15 en kralı
Amca sen evlenmedin mi hala 😅
Evlensem de bu 15 dakika değişmez 🤣
Babamla tam olarak aynı yaştasın valla sende evlenseydin eğer 20 yaşında kızın olucakti
Erkekte olabilir 😅
İyi ki olmamış 🤣🤣uğraşamam senin gibisiyle
Ahahaha
Amca ben ne yaptım sana🥺
Bisey yapmadın da ben buna hazır degilim🤣
Yaş 35 yolun yarısı eder şiirini sana armağan ediyorum...😅🤞
Konu ile alakası yok ufaklık
Beş dakika
10 dk tamam dır o iş
Kısadır bizden
Kişiye göre değişir (( 1 saat 😜 ))
5 dk onların.