Güzellik & Bakım Soruma dürüstçe cevap verinn? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Zayıf ama vücudu orantılı kız mı ilgi çeker yoksa balık etli bir vücut mu daha güzel gelir size? Zayıflık güzeldir Balık etli vazgeçilmezim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Soruma dürüstçe cevap verinn? Cevapla Güzellik Soruları Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,1b cevap paylaştı. Fit kadınlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl küçük gögüs küçük kalça ince bel ve bacak severim. O yüzden balıketlilere bakmam bile 1 0 Yorumla
Geralgine Takip Et Master Yaş: 30 , eic 69% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 354 cevap paylaştı. Göğüslerin dik, kalçan oyuntulu bel havasi, harika bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ben eskiden 45 tim sonra kendi isteğimle balık etli olayım diye 10 kilo aldım şimdi de pek beğenmiyom kendimi. Ama yakışana yakışıyor orası ayrı 🌸 0 0 Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 533 cevap paylaştı. Balık etli ama hangi balık şimdi orkinos gibi de olmasın yani 😄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Djjssjjd Yorumla 1907yusuFB +1 yıl 🐠🐟🐠🐟🐠🐟🐠🐟🐠🐟 Yorumla
jasonbruno Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl memoli cevap vermeni bekliyyorum hala. bi türlüü bakmadın. @emoli15 0 21 Yorumla Soran +1 yıl Yuh snznnsnsns Yorumla jasonbruno +1 yıl ne oldu? Yorumla jasonbruno +1 yıl valla çaresizce bekliyorum telefonun başında dadfsdfgds Yorumla Soran +1 yıl Abartma Yorumla jasonbruno +1 yıl ama cevap vermedin hesaba da girmedin aşağı yukarı 24 saat oldu be memoliii :( Yorumla jasonbruno +1 yıl twitter'ı yazdım ona da bakmadın bea :( Yorumla Soran +1 yıl Açmadım hesabı çünkü Yorumla jasonbruno +1 yıl neden ki o kadar emek verdim be ayıp Yorumla Soran +1 yıl Senin diğer hesabın nerde Yorumla jasonbruno +1 yıl seninle dm den paylaştım diye hesap incelemeye alındı bende twittera girersin diye oradan yazdım :D böyle böyle oldu diye Yorumla jasonbruno +1 yıl baktım ki yok seni kaybediyorum yeniden geldim KS ye hüü :( Yorumla Soran +1 yıl Dmden derken Yorumla jasonbruno +1 yıl mesajdan yazıyordum ya twitterı seninle paylaşmak sorun oldu sanırım bilmiyorum eski hesabın mesajlarını görebiliyor musun Yorumla Soran +1 yıl Hmm anladım Yorumla jasonbruno +1 yıl eski hesap hala açık ama hiçbir şey yaptırmıyor hesabınız incelemede diyor. yazamadım bir türlü sana. twitterdan yazdım sende girmiyorsun ki göresin Yorumla jasonbruno +1 yıl iki dk insan google chrome'dan girer ama o kadar bekledim ki seni görsen acırdın sdjkfjjdahfjda Yorumla Soran +1 yıl Ya sssnnssejsj Yorumla jasonbruno +1 yıl ama ciddenn nasıl bekledim ya o kadar da uğraştım var ya 2-3 saat neredeyse Yorumla jasonbruno +1 yıl sen o hesabın kullanıcı adı ve şifresini gördün mü? Yorumla jasonbruno +1 yıl eğer görüdysen neden girmedin acaba memoliiii? Yorumla jasonbruno +1 yıl tamam yoruldum ya senin gireceğin yok twittera sağlık olsun birgün girmek aklına gelirse bana ulaşabilecek misin bakalım sakdfdnmsakdas Yorumla
jasonbruno19981 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Hesabım kapatıldı senin için geri geldim ya :( memolii :( 0 1 Yorumla jasonbruno19981 +1 yıl Of Memoli ya mesajda yazılmıyor xper düşük Yorumla
54arslan54 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Her ikiside bakımlı olduktan sonra sorun yok 0 0 Yorumla
benyarımkaldım Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl orantılı ama ilgilisine balık etli de olur 0 0 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 354 cevap paylaştı. Zayıf ama vücudu orantılı daha güzel. 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tabiki zayıf 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Fit kadınlar
küçük gögüs küçük kalça ince bel ve bacak severim. O yüzden balıketlilere bakmam bile
Göğüslerin dik, kalçan oyuntulu bel havasi, harika bence
ben eskiden 45 tim sonra kendi isteğimle balık etli olayım diye 10 kilo aldım şimdi de pek beğenmiyom kendimi. Ama yakışana yakışıyor orası ayrı 🌸
Balık etli ama hangi balık şimdi orkinos gibi de olmasın yani 😄
Djjssjjd
🐠🐟🐠🐟🐠🐟🐠🐟🐠🐟
fizik yaşanmayı arzulayan özellikler demektir bence zayıf
memoli cevap vermeni bekliyyorum hala. bi türlüü bakmadın. @emoli15
Yuh snznnsnsns
ne oldu?
valla çaresizce bekliyorum telefonun başında dadfsdfgds
Abartma
ama cevap vermedin hesaba da girmedin aşağı yukarı 24 saat oldu be memoliii :(
twitter'ı yazdım ona da bakmadın bea :(
Açmadım hesabı çünkü
neden ki o kadar emek verdim be ayıp
Senin diğer hesabın nerde
seninle dm den paylaştım diye hesap incelemeye alındı bende twittera girersin diye oradan yazdım :D böyle böyle oldu diye
baktım ki yok seni kaybediyorum yeniden geldim KS ye hüü :(
Dmden derken
mesajdan yazıyordum ya twitterı seninle paylaşmak sorun oldu sanırım bilmiyorum eski hesabın mesajlarını görebiliyor musun
Hmm anladım
eski hesap hala açık ama hiçbir şey yaptırmıyor hesabınız incelemede diyor. yazamadım bir türlü sana. twitterdan yazdım sende girmiyorsun ki göresin
iki dk insan google chrome'dan girer ama o kadar bekledim ki seni görsen acırdın sdjkfjjdahfjda
Ya sssnnssejsj
ama ciddenn nasıl bekledim ya o kadar da uğraştım var ya 2-3 saat neredeyse
sen o hesabın kullanıcı adı ve şifresini gördün mü?
eğer görüdysen neden girmedin acaba memoliiii?
tamam yoruldum ya senin gireceğin yok twittera sağlık olsun birgün girmek aklına gelirse bana ulaşabilecek misin bakalım sakdfdnmsakdas
Hesabım kapatıldı senin için geri geldim ya :( memolii :(
Of Memoli ya mesajda yazılmıyor xper düşük
Her ikiside bakımlı olduktan sonra sorun yok
Balık etli orantılı vücut
İkiside ilgimi cekmez
jartiyerli hocam
Orantılı olan daha iyidir
Zayıf orantılı iyidir
orantılı ama ilgilisine balık etli de olur
Zayıf ama vücudu orantılı daha güzel.
orantılı yani ideal vücud
Balık etli güzel hoşuma gider😋