Güzellik & Bakım Dudak dolgusu yaptırdım, çok şişti bu şişlik iner mi? Selencimcime Takip Et Xper 2 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Dudak dolgusu yaptırdım çok şiş 4 gün oldu ama hala hafif şiş duruyor 0.5 ml doğal dursun istiyodum bu şişlik iner mi Güncellemeler+1 yıl Resimdeki ben değilim bi görsel yav Dudak dolgusu yaptırdım, çok şişti bu şişlik iner mi? Cevapla Dolgu Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. İlk önce öyle oluyor sonra yavaş yavaş oturuyor zaten 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. İnebilir ileride 0 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Kusura bakma aynen ördek gibi olmuşsun. Geçmiş olsun düzelir dert etme. 1 1 Yorumla purplewater75 +1 yıl Resimdeki kadar değilse çabuk geçer. Her şey geçer ama ihanet yarası geçmez. Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Harika olmuşsun. Resmen yutarsın karşındakini. 0 1 Yorumla gerçekçikız3400 +1 yıl 😂😂😂😂😂😂sesli güldümm Yorumla
Gizemmmmmli Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 378 cevap paylaştı. Bence tamda senin istedigin gibi olmus iste ordek dudakli 0 1 Yorumla ErtugrulKARTAL1903 +1 yıl 🤣 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. dudak dolgusu yaptıranlara hep gülüyorum yaa ördek gibi geziyolar ortalıkta 😂😂 1 0 Yorumla
gerçekçikız3400 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Fotoğraftaki senmisin ya neden kendinizle oynuyosunuz yazık değilmi size yarın bişey olsa aaaa dudağım patladı dersiniz yapmayın doğallık her zmn en ender güzel şeylerdendir. 1 0 Yorumla
S98S98 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 +1 yıl canım iştehiç kusura bakmainsan dudağını eller mikaz dudaklı olmakiçine sindi. mi 0 3 Yorumla Selencimcime +1 yıl Soruma cevap almak istiyorum yaptirdim artık bilen biri yazsin die Yorumla S98S98 +1 yıl eşşeksnbalka soruya yazmadıksena diyorumkaz dudaklı olmakiçine sindi mi.. Yorumla S98S98 +1 yıl cewabı aldın mı Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl İlk bir ay ödemli oluyormuş. Bir ay sonra iner 0 0 Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 799 cevap paylaştı. Evet iner şişliği tabi istersen buz kompres yap 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,3b cevap paylaştı. Normal değil bu şişlik. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
İlk önce öyle oluyor sonra yavaş yavaş oturuyor zaten
İnebilir ileride
Kusura bakma aynen ördek gibi olmuşsun. Geçmiş olsun düzelir dert etme.
Resimdeki kadar değilse çabuk geçer. Her şey geçer ama ihanet yarası geçmez.
Harika olmuşsun. Resmen yutarsın karşındakini.
😂😂😂😂😂😂sesli güldümm
Bence tamda senin istedigin gibi olmus iste ordek dudakli
🤣
dudak dolgusu yaptıranlara hep gülüyorum yaa ördek gibi geziyolar ortalıkta 😂😂
Fotoğraftaki senmisin ya neden kendinizle oynuyosunuz yazık değilmi size yarın bişey olsa aaaa dudağım patladı dersiniz yapmayın doğallık her zmn en ender güzel şeylerdendir.
canım işte
hiç kusura bakma
insan dudağını eller mi
kaz dudaklı olmak
içine sindi. mi
Soruma cevap almak istiyorum yaptirdim artık bilen biri yazsin die
eşşeksn
balka soruya yazmadık
sena diyorum
kaz dudaklı olmak
içine sindi mi..
cewabı aldın mı