Ben iyi geldiğini düşünüyorum. Yaşlanma belirtilerine iyi geliyor ve cildi ışıltı veriyor. Sizce faydaları ve zararları nelerdir?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben iyi geldiğini düşünüyorum. Yaşlanma belirtilerine iyi geliyor ve cildi ışıltı veriyor. Sizce faydaları ve zararları nelerdir?

Buzun cilde faydası gözenekleri sıkılaştırmasıdır. Özellikle makyaj yapmadan önce kullanılan buz ise pürüzsüz görünmesini sağlayarak, fondöten kullanıldığında porselen makyaj yapılmış bir cilde kavuşursunuz. Makyaj yapmadan 10 -15 dakika önce yüzünüze buz ile dairesel masaj yaparak gezdirin. İyice soğuyan cildinizde gözeneksiz bir yapının olduğunu hemen fark edersiniz. Ayrıca mimik çizgileri ve hafif olarak oluşmuş kırışıklarda bu sayede ütülenmiş olur. Etkisini yaklaşık 2- 3 saat kadar sürdürebilir. Güneşe çıkılmadıkça da devam eder. Her gün uygulamanız bile tonik etkisi yaparak zamanla gerçekten gözeneklerin gözle görünmeyecek kadar sıkılaşmasını sağlayabilirsiniz.
Bazı bireylerin cilt yapılarına göre buz bazı durumlarda zarar verebilmektedir. Özellikle beyaz tenli bireylerin damar yapıları cilt yüzeyine çok yakın olduğundan buz parçacıklarının direk uygunlaması sonucunda ciltte kızarıklıklar, tahrişler ve kılcal damar fonksiyonlarının bozulmasına sebep olabilmektedir. İnce yapıda olan kılcan damarların üzerine direk buz uygulandığında damarlarda çatlamalar ve buna bağlı olarak cilt üzerinde kanlı bölgeler görülebilmektedir.
teşekkürler görüşün için :)
Rica ederim :)
Cevap
5Cevap
buz cildi sıklaştırır kan basıncını düşürür
ama çok fazla sıklaştırması da iyi olmaz gibi
ne kadar sıkı o kadar sarkıklığa neden olabilir
Sabahları gözlerime buzlukta beklettiğim yemek kaşığını koyunca şok etkisi ile uyanıyorum mütiş bi his denemelisiniz 😂
😂😂😂😂
Öf ne gerek var sabunla geç fıstık gibi işte bissuru şey sürüyorlar yuzlerine sonra neden yüzüm dedemin buruşuk gotu gibi oldu🤣
iyi geliyor ama direk cilde temas etmemeli soğuk yanığı oluşturur
Gitigim güzelik merkezi şu princi yemek yaparken yıkıyozya pirinç suyunu buz yap yüzüne sur demişti rengin açılır beyaz olursun ve düz oluyo demisti denedim bilqc defa ama şu an çok yapmiyorm
Su temiz olsun geri önemli değil önemli olan suyun temizliği
Dogrudan uygulamak cildi yakabilir
Denedim hiç bı işe yaramıyor
Saçma gibi
Bence müko Bi olay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?