Yeni bir ben için küçük dokunuşlara yol alırken sizede sormak istedim estetik denilince ilk aklınıza gelen ne olur siz neyinizi yenilemek ve güzelleştirmek isterdiniz?

Yeni bir ben için küçük dokunuşlara yol alırken sizede sormak istedim estetik denilince ilk aklınıza gelen ne olur siz neyinizi yenilemek ve güzelleştirmek isterdiniz?
Sol elimin baş parmağını düşünüyorum, benim için çok hususi bir nedeni var ve söylersem herkes güler 😅
Bunu anlatmalısın bana 🤣
Anlatırım unutmazsam 😅
Bir iki operasyon geçireceğim zaten. Bunun kararını verdim. Göz kapağı düşüklüğü için ve jawline estetiği. Gerekirse bi ağır bakıma girerim. :D
Çok iyi bir uzman seçmelisin göz kapağı düşüklüğü çok uzmanlık isteyen ince bir konu
Nasıl bilebilirim kimin gerçek uzman olduğunu? :/
Üç kuruş para verip yalandan reklam yaptıran dolu. Korkuttun beni.
Estetik deyince aklıma ilk burun geliyor, tabi en meşhur olanı burun ameliyatları olunca. Burnumdan memnunum küçültmek istemezdim.
Tercihim değil açıkçası.. Hepimizin kusurları var ufak da olsa.. Ben kendimi seviyorum çizgilerimi de.. 😄 Keyifli günler..
Cevap
13Cevap
Şu an için benim estetiğe ihtiyacım yok gadası. Ama burnumda bir operasyon iyi olurdu.
Yüzüm için yaptırırdım
Büyük konuşmak istemem ama imkanın olup olmaması değil ben yaptırmam, kendimden memnunum ki Allah'ın yarattığını beğenmemek oluyor o..
Kusurlarımı seviyorum ben. Ama karşı değilim estetiğe.
Dudak dolgusu istiyorum sadece onun dışında birşeye ihtiyacım yok şimdilik. Yaşlanınca düşünürüm.
Hiç bir yerimi yaptırmam. Doğal olandan yanayım her daim.
18cm penisimi düzeltirdim yukarı doğru kıvrık kötü duruyor
estetiğe karşı değilim ama kendimi de çok beğeniyorum ihtiyacım yok
Şu an için estetiğe ihtiyacım yok
asla aklıma bile getirmiyorum
Şu an için gerek duymam
Çoğu yerimi yaptırmak isterdim değişiklik iyidir
Ben yaptırmam
Yaptırmam
burnumu yapsam yeterli
burnumu hemen
Var ve yaptirmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?