Cildi soyarak ölü deriden arındırıyormuş. Rengi kırmızı. Hem The Ordinary markasının hem de The Purest Solutions markasının bu ürününden var. Kullandım memnun kalan var mı?

Cildi soyarak ölü deriden arındırıyormuş. Rengi kırmızı. Hem The Ordinary markasının hem de The Purest Solutions markasının bu ürününden var. Kullandım memnun kalan var mı?

The Ordinary kullanıyorum ben çok memnunum. Aradaki fiyat farkı nedir bilmiyorum ama diğer markayı da çok duydum. Önce güzel bir buhar banyosu yaptıktan sonra kil maskesi uyguluyorum. Sonra bunu uygulayıp 9 dakika kadar bekleyip yıkıyorum. Son olarak nemlendirici uyguluyorum. Bal gibi 🥰
Kullanıyorum ama bitince tekrar almam çünkü enzym peeling daha elverişliydi.
Kırmızı peeling denen ürün AHA ve BHA asitleri içerir ve Ordinary olan 30% AHA oranında yani baya yüksek oran. Cildiniz asitlere alışkın değilse asla bununla başlamayın.
Kullanımına gelecek olursak: AKŞAM KULLANILIR. Güneş ışınından uzak durulmalı, ertesi sabah kesinlikle güneş kremi sürülmeli. Yaz dönemi de komple kullanılmamalı.
Ayda sadece bir kez kullanılır. Cildiniz yağlıysa ve asitlere alışıksa ayda iki yapabilirsiniz. İlk kullanımda hassasiyet seviyenize göre ya 30 saniye ya da 1 dakika ile başlayıp her kullanımda bunu dakika dakika artırabilirsiniz. Yinede en fazla 10 dakika tutulmalı.
Peeling yapıldıktan sonra ya da önce asla asitli mesela glikolik asitli tonik ve serum kullanılmamalı. Peeling sonrası nemlendirici serum, essence ve tonik kullanılabilinir. Nemlendirici unutulmamalı. Bariyer güçlendirici ürün olursa daha iyi olur, centelle, keramid içerikli mesela.
Cevap
1Cevap
Kırmızı peeling serumu denemedim maalesef
Akşamları kullanıyorum 10 dakika sonra yıkıyorum nemlendirici sürüyorum 🙃
3 gün arayla kullanıyorum.
The purest , she vec , revolution kullandım bir tek the puresti çok beğendim memnun kaldım.
Hayır denemedim daha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?