Güzellik & Bakım Göğüsler neden küçülür? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Daha 22 yasindayim ama gögüslerim baya kücüldü ama zayiflamadim vs neden olabilir? Güncellemeler+1 yıl Cinsellik yasamadigim icin olabilir mi? Göğüsler neden küçülür? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
PandaRiza Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Suyu çekilmiştir canım ya. Bunlar hep yer altı sularının bilinçsiz kullanımından kaynaklanıyor işte. Tarım politikaları baştan aşağı değiştirilmeli. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Zaten iriydi iyice büyüdü evlenince kiloda almadım. Defne erkara diye bir doktor var ona sorabilirsin. 1 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 910 cevap paylaştı. Hormon düzeyleri değişmiş olabilir. Bir endokrinoloji uzmanına gidip cinsel hormonların normal mi test yaptır. 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Benimkilerde büyüyor yediklerim oraya gidiyor sanki 😂 1 0 Yorumla
Oenomauss Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl meme dediğin büyür küçülmez seninki ters çalışıyor 0 0 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 639 cevap paylaştı. Hayor alakası yok kilo aldın mı yani göbek kısmından 0 0 Yorumla
hazarayva Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Büyüdüğünü duydum da küçüldüğünü duymadım hiç fjdjdj 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 584 cevap paylaştı. Hormonların azaldığı için ergenlik bitince olur genelde 0 1 Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Tabiki cinsellik yaşarsan hormon salinimin artar Yorumla
Kayhan2 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Soğuk suyla masaj yaparak göğüs kaslarını biraz canlandırman gerekiyor işe yarar merak etme, önemli olan tekniğini iyi yapmaktır... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkür ederim umarim öyledir Yorumla Kayhan2 +1 yıl Teknik için bilgi istersen yardımcı olmaya çalışacağım.. Yorumla
kokiriki Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl hormonları harekete gecirici seyler yapabilirsin :) 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi canim? Yorumla
mayheath Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 92% +1 yıl Böyle bişey mantık dışı. normalde de küçüktür 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok normalde iyidi yani vana göre ama Şu an sütyenlerim bile büyük geliyor doldurmuyor ama kilo da vermedim Yorumla
hadihemengidelim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Dur hemen ilâhi güçlerle tahmin edelim. 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gözün alışmıştır artık 0 0 Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 643 cevap paylaştı. Biraz saçma geldi bana 0 0 Yorumla
buc3535 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl kilo verdiysen 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Vermedim ama Yorumla buc3535 +1 yıl mamografi çektir Yorumla buc3535 +1 yıl yok olamaz dokun sev öyleyse Yorumla
CmOnemli Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl neden bu senı rahatsız edıyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hix bsy kalmicak diye Yorumla CmOnemli +1 yıl o kadar ımkansız ama hormonel bır durum olabılırmı Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. bi lastikciye görün 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 685 cevap paylaştı. Soğuk havalardan :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Suyu çekilmiştir canım ya. Bunlar hep yer altı sularının bilinçsiz kullanımından kaynaklanıyor işte. Tarım politikaları baştan aşağı değiştirilmeli.
Zaten iriydi iyice büyüdü evlenince kiloda almadım. Defne erkara diye bir doktor var ona sorabilirsin.
Hormon düzeyleri değişmiş olabilir. Bir endokrinoloji uzmanına gidip cinsel hormonların normal mi test yaptır.
Benimkilerde büyüyor yediklerim oraya gidiyor sanki 😂
meme dediğin büyür küçülmez seninki ters çalışıyor
Hayor alakası yok kilo aldın mı yani göbek kısmından
Büyüdüğünü duydum da küçüldüğünü duymadım hiç fjdjdj
Hormonların azaldığı için ergenlik bitince olur genelde
Tabiki cinsellik yaşarsan hormon salinimin artar
Soğuk suyla masaj yaparak göğüs kaslarını biraz canlandırman gerekiyor işe yarar merak etme, önemli olan tekniğini iyi yapmaktır...
Tesekkür ederim umarim öyledir
Teknik için bilgi istersen yardımcı olmaya çalışacağım..
hormonları harekete gecirici seyler yapabilirsin :)
Ne gibi canim?
Böyle bişey mantık dışı. normalde de küçüktür
Yok normalde iyidi yani vana göre ama Şu an sütyenlerim bile büyük geliyor doldurmuyor ama kilo da vermedim
Elletmeyi bırakmışsındır
Dur hemen ilâhi güçlerle tahmin edelim.
Gözün alışmıştır artık
Biraz saçma geldi bana
kilo verdiysen
Vermedim ama
mamografi çektir
yok olamaz dokun sev öyleyse
neden bu senı rahatsız edıyor
Hix bsy kalmicak diye
o kadar ımkansız ama hormonel bır durum olabılırmı
Eski haki var mı