Çok kusurum var nasıl düzelteceğim hepsini, mutlu olamıyorum?

Evet benim çok fazla kusurum var, bir kızda olmaması gereken şeyler. Dışarıdan belli olmuyor tabi insanlar beni güzel iyi sanıyor ama öyle değilim. Vücudumun her yerinde kıl tüy var, yanaklarımda, ellerimde, göbeğimde, ensemde, dekolte bölgemde, en kötüsü göğüsüm arası hatta üstünde uçlara yakın var, bir erkek kadar yoğun değil ama neden diğer kızlar gibi pürüzsüz değil doktora gittim herhangi bir problemim yok hormanel. Elimden geldiğince alıyorum ama her ay uğraşmak zorundayım göğüsümdekiler zaten ince ama belli oluyor eminim bir erkeği tiksindirir. Memelerim büyük de değil kusuru örtsün. Ergenlik çatlaklarım var popomun üstü harita gibi bembeyaz çizgiyle kaplı. En büyük sorunum tabi bir de burnum kemerli düşük. Bütün kızlar bebek gibi pürüzsüz fındık burunlu ciltleri de porselen.

Erkekler dışarıdan beni güzel buluyor fiziğim de iyi duruyor tabi 54 kiloyum 1.70 boyum var ama ben kabul etmiyorum teklifleri yaklaşmak istemiyorum, çünkü bir erkeğin isteyip kabulleneceği şeyler değil bunlar, ayrıca haketmiyolar da bunu kimseye zorunda bırakmak istemem. İnsan sevgilisini manzara gibi görmek ister, bi eğilecek benim yanağımdaki tüyler, göğüs tüylerimden dekolte de giymiyorum başka kadınlar ne çekici giyiniyor diyecek, burnum fotolarda çirkin çıkıyor çok, benimle özgürce fotoğraf bile çekinip beğenemeyecek... muhtemelen 1 aya kalmadan farkedip soğuyup ayrılır da benden.

Ben bile kendimi böyle kabul etmiyorum duyara gerek yok, ne yapacağım nasıl çözeceğim? Ne vaktim var ne zamanım, 22 yaşına geldim hangi birine kökten çözüm bulacağım ki param da yok, lazer yaptırabilecek kadar bile param yok..

Çok kusurum var nasıl düzelteceğim hepsini, mutlu olamıyorum?