Güzellik & Bakım 1 ay Kızıl saçlı yeşil gözlü 43 kilo zayıf kızım dikkat cekiyom neden? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Disarida dikkat cekiyom neden Kızıl saçlı yeşil gözlü 43 kilo zayıf kızım dikkat cekiyom neden? Görüş Yaz 12 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasiFenomen Takip Et Master Yaş: 32 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 10,7b görüş paylaştı. Kızıl olduğun için gadası 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Guru Yaş: 23 , eig 100% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 308 görüş paylaştı. çekilmeyecek gibi değil ki <3 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 25 , eig 57% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 363 görüş paylaştı. Normal değil mi itici mi görünmek istiyorsun 0 0 Yorumla
HardChoice Takip Et Guru Yaş: 30 , eig 97% 1 ay Minyon sevenlerin dikkatini çekiyorsundur. 0 0 Yorumla
opusmedelisi34 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eig 100% 1 ay Popon çok güzel belki de. 0 2 Yorumla Soran 1 ay Popoyla ne alakası var mal Yorumla opusmedelisi34 1 ay Fikirlerinle , düşüncelerinle, yaptığın işinle dikkat çekmiyorsun belliki :) en belirgin orası olabilir diye dedim :) sinirlenme ya. Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 23 , eig 98% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 689 görüş paylaştı. Zayıfsın diye mi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay rengin ne ten 0 2 Yorumla Soran 1 ay Beyaz Yorumla Görüş sahibi 1 ay çok iyisin yaaaa bide kızıl Yorumla
koray121 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 1 ay Tem rengin ne ki 0 8 Yorumla Soran 1 ay Beyaz Yorumla koray121 1 ay E birde giyimin açıkça neden dikkat çekmeyesin ki Yorumla Soran 1 ay Acik giyinmeyince de bakıyorlar Yorumla koray121 1 ay Ya bakmalarını sebebi belli bence Yorumla Soran 1 ay Ne sebebi Yorumla koray121 1 ay Gel o halde Yorumla Soran 1 ay Nereye Yorumla koray121 1 ay Nereye olabilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
10Görüş
Kızıl olduğun için gadası
Noluyo mesala dikkat çekerken birisi kaçırmalı mı seni
ben de merak ettim seni tkıpedrmisn
çekilmeyecek gibi değil ki <3
Normal değil mi itici mi görünmek istiyorsun
Minyon sevenlerin dikkatini çekiyorsundur.
43 ne ya dambıl mısın sen
Popon çok güzel belki de.
Popoyla ne alakası var mal
Fikirlerinle , düşüncelerinle, yaptığın işinle dikkat çekmiyorsun belliki :) en belirgin orası olabilir diye dedim :) sinirlenme ya.
Zayıfsın diye mi
Kız biraz yeee
rengin ne ten
Beyaz
çok iyisin yaaaa bide kızıl
Tem rengin ne ki
Beyaz
E birde giyimin açıkça neden dikkat çekmeyesin ki
Acik giyinmeyince de bakıyorlar
Ya bakmalarını sebebi belli bence
Ne sebebi
Gel o halde