Sizce yağlı ciltler için en iyi güneş kremi hangisi?

rekabet başlasın :)
Yağlı ve akneye eğilimli ciltlere sahip yetişkinler güneş ürününü seçerken ciltlerine uyum sağlayacak ürün tercih etmeliler. Seçecekleri ürünler yağlı ciltlerde çok görülen;
• T bölgesindeki aşırı parlamaya çözüm üretmeli,
• Komedonlara bakım yapmalı,
• Su bazlı olmalı, yoğun kıvamlı olmamalı,
• Akne oluşumuna karşı bakım yapmalı
• Matlaştırıcı etkiye sahip olmalıdır.1. Avena cleanance solaire2. Uriage hyseac Fluide3. Solante Acnes sun care Lotion4. Babe facial oil free Dr touch5. La Roche posay Anthelios xl Non Parfumed Dry touch gel cream Bunlari size önerebilirim güvenle kullanabilirsiniz.
Görüş
6Görüş
Çoğu iyi ama ben Bioderma'yı kullandığımda çok memnun kalmıştım. Yağlı ciltler için gayet uygun.
gerçekten çok iyi markaları sıralamaya sunmuşsun. Ben la roche, vich ve solante diye sıralama yaparım
Bioderma ve La roche posay çok iyi güneş kremi konusunda. Ben çok memnunum.
Genel olarak kaç faktör olduğuna bakıyorum ben.
Bu yaz cosmed çok övüldü asla yağlı bir his bırakmıyor ve çok uygun diye ona bakabilirsin
Hangi marka tek tip üretim yapıyo sorsak nasıl da bakımlısınızdır kesin 😂
yağlı ciltler için olanı sorduğuma göre o markanın YAĞLI CİLTLER İÇİN olan güneş kremini karşılaştırıyoruzdur. d sen bi gözlüğünü tak öyle cevap yaz
💩💩
bu nası bi yorum ya. d şu siteye ne biçim insanları alıyolar her şeye ters cvp yazmaya gelmişsin neyse ergen tripleriyle uğraşmicam
20 yaşında olan sensin ama öyle olsun kendini iyi hissediceksen
20 yaşında olan benim ama ergence cevaplar veren sensin
istediğiniz kadar sürün bunalrdan
düzgün beslenmezseniz faydası olmaz
güneşten korunmak için mi? . d sen ne yazdığımı okudun mu kanka
Ben son iki yıldır Shiseido’nun su bazlı güneş kremini kullanıyorum. Gayet de memnunum, öneririm. Yağlı ciltler için en iyisi bence.
La roche posay bence en iyisi
avene ve sebamed kullandım
iyilerdi
Bidems
Avon 🤔
la roche.
Bioderma iyidir
Bioderma
En İyi Görüşler