Artık erkekler de herseyine kadınlar gibi özen gösteriyor. Kendilerine bakıyor. Abartıyorlar mi makyaj meselesini

Artık erkekler de herseyine kadınlar gibi özen gösteriyor. Kendilerine bakıyor. Abartıyorlar mi makyaj meselesini
Buna takılmak bana saçma geliyor. Estetik olarak tabi bu ne mq gibi durduğu oluyor ama makyaj çok geniş bir şey değil mi, adamlar yüzlerindeki kusuru kapatıyor da olabilir normal 💀
Görüş
13Görüş
Makyaj yapan erkeğe erkek denmez gadası
Şimdi bakımlı olmak kendine bakmak iyidir güzel ama makyaj da olmaz yaa hani erkek sonuçta ne bileyim😳
Erkeklerin neslinin tükendiğini ve devletin bunları koruma altına alması gerektiğini düşünüyorum 🤣🤣 tarihi eser niteliği taşıyor bu erkekler 🤣🤣
🤣🤣 hayır olmaz recona ters olur 😂
Bu şey değil mi işte dünya kupasını izlemeyen erkek
Kalkıp far ve rimel sürerlerse kahkahayı basabilirim. Dudak nemlendiricisi ya da pudra sürmeleri bana garip gelmiyor nemlendirici sadece kadınlar için bulunmadı sonuçta pudrayı bende çözemedim ama süren bir erkek görsem çok şaşırmam.
Kadınların da sakal bıyık bırakmaya başlaması gerektiğini düşünüyorum😅
😂arkadasim fondoten suruyor dyorum teme cikcan bu gidisle 😂😂😂
Kişisel tercih der geçerim. İnsanların tercihleri beni ilgilendirmez:)
Erkekler yüzünü sadece suyla yıkayıp bebek gibi cildi olan varlıklar değiller mi ya? ne makyajı
Bakımlı olmaları iyi ama kadın gibi makyaj yapmaları hoş değil.
Korede de erkekler makyaj yapıyor ve gayet de yakışıklı oluyorlar bence saçma değil
Konu başlığındaki ERKEK kısmını kaldırırsanız memnun oluruz, Çünkü bahsettiğiniz kişiler bizden değil. Oğlan diyoruz genelde.
Mide bulandırıcı bence
Bunu başlatan kim abi Türkiyede
Midem bulanıyor desem yeridir
TV şova cikmiyosa bokunu cikarmasinlar yani
Yine z kuşağının işidir
Kıyamet alametlerinden biri
Hiç tarzım değil.
Ben yapmıyorum bir bilgim yok
En İyi Görüş