Artık ben de bu bakış açısındayım. Makyaj ürünlerine para harcamak yerine cilt bakımına harcıyorum. Gelecekte cildimin az yaşlanmasını ve daha bakımlı görünmesini sağlıyor. Sizce yatırım olarak görmek saçma mı?

Artık ben de bu bakış açısındayım. Makyaj ürünlerine para harcamak yerine cilt bakımına harcıyorum. Gelecekte cildimin az yaşlanmasını ve daha bakımlı görünmesini sağlıyor. Sizce yatırım olarak görmek saçma mı?

Fazla para harcamanın, çok çalışıp verimsiz çalışmaktan farkı yok. Cildini tanır, ihtiyacın olanı alır kullanırsın. Akne sorunun varsa akneye göre, nem eksikliğiyse oba göre bakım uygularsın. Yok kırışıklıksa ona göre bakım yaparsın. Zaten çok ürün kullanmak doğru değil az öz olmalı.
Cilt bakımı ile kozmetik yanı kapatıcı ürünler farklıdır. Cildiye bakımı tıpkı içerden besleme gibi hergun düzenli olarak yapılması gereken birkaç küçük adımdan oluşur. Ama cildinizi iyi beslemenin birinci kuralı sağlıklı beslenme su içme ve spor yapmaktir ve bununla birlikte günlük temizlik haftalık temizlik ve günlük nemlendirme ve uhv koruyucular ile yaşlanmayı geciktirir güzel, parlak bir cilde sahip olmak mümkündür. Bunun için de bildiğiniz güvendiğiniz bitkisel, sülfat paravan içermeyen ürünleri tercih etmelisiniz ve tercih ettiğiniz marka mutlaka klinik olarak test edilmiş olması lazım.
Ben bakım ürünlerinin gerçekliğine inanmıyorum. Nedense hep bir mucizevi bir ikdir olsun kullanalım da 20 yaş gençleşelim ya da yüzümüzdeki şu kusur kaybolsun istiyoruz ama en sonunda markaların menfaatlerine kurban gidiyoruz.
Bakım yapmanın tek iyi tarafı insanın kendisini temiz ve iyi hissetmesi ve cildin daha az zarara uğramasıdır. Yoksa bişeyi engelledği veya değiştirdiği yok.
bana göre bu kadar para harcanmasına gerek yok gidin bir cildiyeye cildinizi düzeltecek kremleri eninde sonunda buluyorsunuz yanınada güneş kremi serum aldınız mı adam akıllı markalardan bitti gitti
Cevap
12Cevap
İnsanın cildine yatırım yapması saçma değildir gadası.
Hayır bence yapılabilecek en mantıklı yatırım.
Herkesin kendi tercihidir. saçma değil
Bir insanın cildine ve fiziğine, formuna yatırım yapması saçma değil tabiki. Bakımlı olmak isana kendini iyi hissettirir özgüveni yükseltir ve özgüven başarılı ve mutlu bir hayat için çok önemlidir.
En güzel yatırım : Komili sabun hortumdan çıkan basınçlı su = Tertemiz surat
Kimyasallar geçici güzellik verir.
Cildime yaptığım yatırım mis gibi beyaz sabunla hafif soğuk suyla sabah akşam güzelce yıkamak, bolca doğal gül suyu bocalamak, bir de uyumadan önce nemlendirici ve kolajen içeren krem sürmek
Sen tonlarca parayı cilt bakımına harca narin bebek gibi kolla kendini hayvangibi nir el oğlu üzerine neler döker nasıl izler bırakır. Onun için diyorum arkadaşlar fakza bakım yapmayın 😂
Hayır saçma değil bu devirde kusursuz cilt güzellik algısındaki etkenlerden biri olduğu için cilde para harcamak çok normal.
Cok haklisin ama makyaji cogu kisi zevk icin yapiyor bende dahil yani cildim mukemmel dahi olsa yine makyaj yaparim cunku seviyorum 💅🏻💄
Erken yaşta cilde ufak bir yatırım yapmazsak ileriki yıllarda estetiği çok daha fazla yatırmak zorunda kalacağız.
Ben cildime nemlendirici dışında bi şey sürmem makyaj da yapmam 31 yaşındayım 23 zannediyor görenler hemde 0 makyaj 😉
Aslında bunun yerine yediklerimize yatırım yapmak daha mantıklı. Çünkü cildi büyük oranda içerden düzeltebilirsin.
Kullandığım bir kac ürün var. Cilde ne iyi geliyorsa ona yaparım. Aşırı bir şey almaya gerek yok.
Geçenlerde 80 yaşında kadının yüzünü gördüğümde bu kanıya vardım. Yüzüyle boynu arasında dağlar kadar fark vardı. Güneş kremini sadece yüzüne kullandığı için boynu buruş buruştu. O gün bu gündür kullanırım.
20 yaşından beri cildime iyi bakıyorum. 40 yaşında 30 görünen biri olarak hiç pişman olmadım.
o kadar iyi yapmışsın ki, daha iler ki yaşlarda daha da sevineceksin
Bence de
İşe yariyorsa boşuna değil ama hcbir faydası yoksa boşuna
Kesinlikle değil ama ben ürün yerine merkese gidiyorum
Hayır saçma değil insanın kendine her türlü yatırım yapması saçma sayılamaz aksine çok güzel
Tüm param cilt bakımı ürünlerine gidiyor enayi miyim yoksa yatırım mı bilmiyorum
Kullandığınız hiçbir şey kırışıklık gidermez :D Bunu bilin yeter
Neden saçma olsun ne güzel kendilerine bakıyorlar işte
Saçma değil. Bakım yapmak insanı mutlu eden bir şey ayrıca
Cilt bakım ürünlerinin cilde faydası olduğunu düşünmüyorum cilt içerden güzelleştirilir
Elbette güzel bu makyaj yapmak yerine herkes cildine baksa keşke
Ne yaparsa yapsın o cilt yaşlanacak, yer çekimine yenik düşecek. O kadar.
Ben hicbirsey kullanıyorum sadece alovera sabunu haricinde yüzüm bebek gibi fazla şey kullanmamak gerek yüze
Kullandığınız su temiz olmadığı sürece bir işe yaramayacaktır. Ayrıca kozmetik değilde dermokozmetik ürünler kullanmalısınız.
Cilt bakimina harcayacak kadar param yok
Kendine bakıyor sonuçta saçma değil
Bakım Yaptırabilir Ama Sınırı Aşmayacak Şekilde
Yüz güzelliği gelip geçer ki
Saçma değil ama süreklilik onemli
Guzel bi paylasim olmuş tesekkűrler
Değil cildi güzel olan kadınlar 1 adım öndedir
doğal bırakın
Abartılmadığı sürece saçma değil
Saçma değil
Neden saçma olsun
Hayır değil bence 😃