Merhaba, resmini eklediğim izlerden olan oldu mu hiç? Beyaz olan izler jilet izleri yeni olan belli zaten daha sabah oldu, diğerleri 2 buçuk 3 ay önce oldu böyle beyaz leke kaldı geçmedi. Lütfen daha önce yaşayan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?

Merhaba, resmini eklediğim izlerden olan oldu mu hiç? Beyaz olan izler jilet izleri yeni olan belli zaten daha sabah oldu, diğerleri 2 buçuk 3 ay önce oldu böyle beyaz leke kaldı geçmedi. Lütfen daha önce yaşayan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
7Görüş
Hayır geçmiyor o beyazlık kalıyor öyle yanık lekesi gibi.
Ortaokuldan kalma bi jilet izim var benim de.
Gerçekten mi ya :((((
Evet maalesef 20 senelik izim
Hiç krem kullandınız mı?
Ben hiçbir sey kullanmamıştım ama belki yara kremleri işe yarar
İnşallah yarar
Jilet izi kolay kolay geçecek izler değildir hatta askerlikte veya polislikte mutlaka sorulan sorulardan biridir dövme ve jilet
tam geçmez zamanla gene hafif bir iz kalır. ağda ile niye almıyon.
Lazere gidiyorum çünkü
hee tamam o zaman en iyisi. dediğim gibi çok az belirti kalır.
3 4 ay oldu ama geçmedi hala bembeyaz duruyor öyle ya
olsun çokta çirkin değil. denize falan gidersen güneşten rengi azda olsa döner
geçmiş olsun aşko da naptın derini mi kazıdın
Hayır cildim çok hassas, kendi cildim le alakalı olan bir sorun her türlü jilet ürününü denedim hep aynı ya
üzüldüm canım ya :( ağda denedin mi peki ya da ben hiç denemedim işe yarar mı bilmiyorum ama tüy dökücü kremler var onları araştır istersen
Lazere gidiyorum canım ayda 1 kere alıyorum onda da böyle oluyor ya :(
ahh anladım en azından kurtulcaksın yakında sevindim
nasıl almaya çalışıyorsunda bu hale getirdin bastırarak kazımaya mı çalışıyorsun?
Hayır cildim çok hassas, kendi cildim le alakalı olan bir sorun her türlü jilet ürününü denedim hep aynı
ne alakası var ya bunun ciltle sen resmen derini kazımışsın cilt hassasiyeti olsa jilet değen bacağının her yerinde olurdu sen bildiğin oraya fazla bastırmışsın
tamam knk sensin benden iyi bilcen
Madecassol sur kuzum ya da bepanthane, bir zaman sonra gecer
Gerçekten mi ya ikisi de var bende kullanayım bari sende yaşadın mı böyle hiç
Evet yaşadım, dilersen yaz bana mesajda daha rahat konuşuruz kuzum
Mesaj gönderemiyorum sana bana yazar mısınn
Yazdım kuzum
Bağ dokusuna zarar verdiği için jilet izleri geçmez zaten kendinde anlarsın üzerinde kıl kökü yoktur oranın.
İmkansız mı yani geçmez mi anlamadım
Şu durumda geçmez gibi gözüküyor ama inşallah geçer bir profesyonel yardım almalısın doktora başvur bence kesinlikle kulaktan dolma bilgilerle oraya bir şeyler sürmeye falan çalışma direkt doktora git geçmiş olsun.
Jiletle yapmadığım için bilmiyorum valla
döner bıçağı ile traş olursa böyle olur
Hayır cildim çok hassas, kendi cildim le alakalı olan bir sorun her türlü jilet ürününü denedim hep aynı
kanka gillette proglide 5 bıçaklı var onu kullan. kesinlikle kuru jilet vurma bir şey olmaz.
İnan hepsini denedim ama cildim çok hassas hepsinde kesiliyor :( bu olanlar geçer mi kalır mı
Biraz iz kalır. lazere gidecen mecbur
Nasıl bşr kesme ya
Geçer
3 4 ay oldu geçmedi henüz ama
İz kalmış öyleyse
İz kalır :D
Cozum basit